Şimdi Ara

Yönetim Daum'u Göndermicek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yönetim, hem yüksek tazminat isteyeceği için, hemde yeni TD'ye daha çok masraf etmemek için göndermicek. Göreceksiniz, "Daum'la yola devam edilecek" haberleri yakında çıkar.

• bazıları sözleşmede özel madde var şampiyon olamazsa daha az tazminat alacak felan diyo doğru mu bu? Aziz yıldırım şampiyonluk sözü verirken bunu düşünmüş olmalıydı bence.
  • Fenerbahce'yi calistirma serefine erisiyortiriyorsun adamlari, hemde bi de tazminat maddesi koyduruyorsun, bu ne gerizekaliliktir?
  • Eğer bu dediğin sebeplerden dolayı göndermicekse, Fenerbahçe çok aciz bir durumda derim ben. Ki Aziz Yıldırım'ın bu sebeplerden dolayı göndermelim diyeceğini düşünmüyorum. Hele geçen sene ki Aragones örneği varken. Eğer göndermezse tek sebebi istikrar sağlamak içindir. Göndermeyecek diye düşünüyorum.
  • Abicim neyin istikrarı ya, yapmayın etmeyin.
  • Hiç kimsenin şüphesi olmasın.Daum öyle veya böyle gidecek.
  • taraftar başından beri dauma karşıydı... bunu aziz başkan da iyi biliyor... eğer göndermez ve daum ile devam kararı alırsa zaten dolu olan taraftar başkanın arkasında bir dakika durmaz... başkan bunuda iyi biliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Moda oldu heralde Fenerbahçe'de şampiyon olamayan TD gönderiliyor. Neden ? Galatasaray'da bu sene şampiyon olamadı ve bizden daha kötü sezon geçirdiler, ama TD'lerini göndermiyorlar. Daum kalacak
  • Daum'un kalmasının yaratacağı risk, gitmesinin yaratacağı riskten daha fazla. Hani bu olay bir kez olsaydı sineye çekilebilirdi belki ama Fenerbahçe'de 2 kez, Leverkusen'de de 1 kez daha gerçekleşmiş. Aziz Yıldırım bunun psikolojik etkilerini silmek için göndermek zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Moda oldu heralde Fenerbahçe'de şampiyon olamayan TD gönderiliyor. Neden ? Galatasaray'da bu sene şampiyon olamadı ve bizden daha kötü sezon geçirdiler, ama TD'lerini göndermiyorlar. Daum kalacak

Rijkaard'ın kalitesiyle Daum'un kalitesi bir mi? Bu takım buralara kadar geldiyse tamamen futbolcuların becerisi yüzündendir, koca bir sene Daum'un taktiksel değişikliği sayesinde bir maç kazandığımızı hatırlamıyorum. Anca işte 85'te Semih'i oyuna alır veya almaz.
  • yemişim rijkaard'ı,rijkaard kim ki ?Barcelona'yı şampiyon yapmaktan kolay ne var.gs belkide tarihinin en iyi kadrosunu kurdu ama rijkaard'In yaptığı hatalarla cl'ye bile gidemediler.
  • Daum kim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Daum kim?

daum'da rijkaard'ta balondur.
    daumda koskoca sezonda 1 maçı bile kendisi kazandırmamıstır,rijkaard gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

yemişim rijkaard'ı,rijkaard kim ki ?Barcelona'yı şampiyon yapmaktan kolay ne var.gs belkide tarihinin en iyi kadrosunu kurdu ama rijkaard'In yaptığı hatalarla cl'ye bile gidemediler.

barcelona la liga tarihinin tek şampiyonu da biz mi bilmiyoruz, şampiyonlar ligini de bi tek barça alabiliyormuş yoksa rijkaard onu da kazanamazdı zaten evet anlaşıldı tamam.
  • Yüksek tazminat vermemek için mi ? Guiza ya verdikleri 15 milyon euro + senelik aldığı 3 milyon euro kimseye koymuyor , mehmet topuza verilen 8 milyon euro kimseye koymuyorda daum u kovunca 1 yıllık daha parasını istemesimi koyuyor. Eğer bu daum kovulmassa ben daha ne diyim allah seni bildiği gibi yapsın aziz yıldırım. Daum bu sene şampiyonluğun kaçmasındaki tek suçludur yanlış kadro ve yanlış oyuncu değişikliklerinin yanında takımdaki disiplinide sağlayamadı.Taktik anlıyışımızda değişti tamamen 1-0 a yatmaya çalışan korkak bir takım olduk. Zico nunda oyuncu tercihleri ve değişiklikleri yanlıştı fakat o zaman 1 gole yatmak değil farklı kazanmak için saldıran bir fenerbahçe vardı. Kovulan bir hocayı geri getirmeklede Aziz yıldırm Fenerbahçemizi bana göre küçük düşürmüştür. Koskoca Fenerbahçe sırf aziz yıldırım şampiyonluk sözü verdi diye , dötü tutuştu kredisi kalmadı diye kovulan hocayı geri getirtti. Madem kovmicaksın niye daumu geri getirttin yepyeni bir hoca getirip ona 2 senelik kredi verseydin. Yok arkadaş bu yönetimle hiç ileri adım atamayız biz.

• Hah,Daum`u göndereceğini sanmam ne de olsa Daum elinden geleni yaptı ama beyimizin dediğine göre Rüştü buna izin vermedi.
  • çağırın işte zico yu geri yaa
  • Ne halleri varsa görsün, akılsız başın kahrını kendileri çekerler
  • Geçmişten ders aldılar, Zico şampiyon olamadı gönderdiler, Aragonesi getirdiler, Aragones şampiyon olamadı Daumu getirdiler yine şampiyon olamadı, ama bu sefer yeni TD getirmicekler.
  • türk al başarılı ol maliyeti az yönetim ne düşünüoda yabancı getiriyo anlamıyorum:S
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.