< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yönetim bilişim sistemlerinin önü açık mı (4. sayfa)

-
-
Hocam hangi üniversitede karar kıldınız ve medipolde zorunlu staj var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam eve yakınlığı için Medipolü yazıcam gibi eğitimi falan iyi hem. Zorunlu staj var mı bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Memur olup 5k alacağına ybs oku önü açık yurtdışı olanağı var şimdiden hayırlı olsun umarım istediğin yer gelir. Ayrıca bi tavsiye benden sana. İster abi ister dost olarak algıla, ne olursa olsun bu ekonomide yarı burslu yazma devlette bi seçim yapıp ailenden parayı biriktirmesini söyle yurtdışında okumak istersen veya yaşamak çok işine yarar. Şimdiden h.o
Yüpyüzeysel hem de ama bu demek değil ki bölüm kötü şu an bana göre Gsü hukuk < Boun ybs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 16 Ağustos 2021; 1:50:54 >
hocam siz ne okuyorsunuz
Bir dakika sonra yazsaydınız mesajımı güncellenmiş olacaktım hocam :) . Her neyse ben ODTÜ’de inşaat okuyorum ama yatay geçiş yapacağım.
Hocam inşaatta durumlar nasıl ?
hayatimdaki en büyük pişmanlığım eşit ağırlık olup ybs yazmamak
-
Varmış öğrendim son sene varmış zorunlu staj
Ne yazdın
Tam burslu mu yazacaksın hocam ve sadece medipol mu yazacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: Userrr555Ne yazdın
iktisat
-
hangi ünidesiniz
eşit ağırlıksan yardır. Ekstra olarak ingilizce ( toefl veya ielts belgeli) ve yazılım dillerinden birinde uzmanlaş. Sonrası sende.
-
up
-
guncel durum nedir
-
Ybs ilerleyen yıllarda 2010ların inşaat mühendisliği furyası misali patlayabilir.
Çok ortacı bir bölüm gibi geliyor bana okuduklarımdan dolayı. Yazılımcı kadar yetkin değilsin bu durumda zaten geriden geldiğin sektör rekabetin tavan olduğu bir yer. Default bir ceng mezunundan daha çok takip etmen daha çok dil bilmen daha yetenekli olman gerekiyor. Yurt dışı imkanı da yoksa bence biraz iyimser bir rüya bu iş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal bilgisayar mühendisliği bile patlamaya gidiyor zaten. Şirketler çok deneyimli kişi kovdu ve bu adamlar yeni mezunlarla kapışıyor. Amerika Kanada gibi yerlerde de 3.dünya ülkelerinden gelen göç inanılmaz arttığı için hem iş bulmak zorlaşıyor hem de bu adamlar daha ucuza yapacağı için alınan maaş da azalıyor. Türkiye'de durum böyle değil ama ileride böyle olur mu bilmiyorum. Olursa da ilk ybs mezunları elenir zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yurt dışı imkanı çok fazla zaten MIS aşırı biliniyor ve ciddi değer veriliyor yurt dışında bunun ötesinde inşaat müh. fiziksel iş yapıyor burada bilişimden bahsediyoruz. teknoloji var olduğu sürece hatta elektrik var olduğu sürece iş yapar bölüm. romantikliğe gerek yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X