Şimdi Ara

İstanbul Gelişim Üniversitesi pişmanlık mıdır ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelişim Üniversitesi- Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği bölümünü kazandım..

Forumda her üniversite hakkında açılan konular var ama bu üniversitenin yok

Kime "Gelişim üni." desem "Nerde la o?" diyolar

Daha okula başlamadan bi utanc bi sogukluk vurdu zaten

Orijinalden alıntı: helsing2

Niye o üniversiteyi seçtinki onca üniversite varken ?

Sözel mezunuyum okuyacak adam akıllı bölüm bulamadım. Saglık bölümü tercih edecektim başkada üniversite gelmiyordu mecburiyetten seçtim.

Neden öyle dedin ki şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

sağlık branşlarında üniversite adı çok fark etmiyor.eğer başka bi bölüm istemiyosan devam et.

aynen bnde öyle düşündüm gittim kayıtımı yaptırdım .

[Mutationem motus proportionalem esse vi motrici impressae, et fieri secundum lineam rectam qua vis illa imprimitur.]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mete

Şurun şurda iki yil okuyup sonra mezun olcan. Sen söylenenlere kafani takma.Sadece yaparim diyorsan yeniden sinava gir başka uni seç içinde ukte kalmasın.Ama uğraşamam diyorsan boş ver gitsin.

haklısın dostum cok sagol
  • gelişim için en düşük seviyeli özel ünilerden diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İstanbul Üniversitesi 2011
  • Dostum ben gökkuşağı Koleji'nden mezun oldum... Yani o üniversitenin sahibinin koleji. Haftada bir kez gelir sohbet ederiz. Neyse konuyu dağıtmıyayım. Geçenlerde üniversiteyi ziyarete gittik servisten inerken çardakta oturan abilerimiz ablalarımız elleriyle "gelme gelme !" hareketleri yaptılar. Neyse bizde makara geçiyor zannettik asansöre bindik kurucumuzun manzaralı odasına doğru yola koyulduk. Asansörde bir öğrenciye karşılaştık. Adam bize

-Bak kardeşim sakın ama sakın burayı tercih etmeyin...
    -Neden birader ?
    -Yav kampüs ortamı yok ! Eğitmenler iyi değil tecrübesiz demiyorumda hani ne bileyim yetersiz görüyoruz bak "ruz" diyorum bu fikir tek bende değil diğer hocalardada var ama Allah'ı var ulaşımı güzel (gülmeler filan)

Aradan bir kaç gün geçti bizim arkadaşa burayı sordum arkadaşın bana cevabı "kardeşim benim kuzen fizyoterapistlik okudu hala staj yapacak yeri bulamadı üniversite" dedi...

Tabi bu yazdıklarım doğrumudur değilmidir bilemem belki bana hep öyle denk gelmiştir... Kolay gele ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelmeyin beyler. e kampüs var ne ortam ne hoca herkes farklı telden calıyor kafasına gore oynuyor.

Şöyle diyeyim yeterli olur heralde. Laboratuvar okuyorum ama okulda laboratuvar yok

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Gelmeyin beyler. e kampüs var ne ortam ne hoca herkes farklı telden calıyor kafasına gore oynuyor.

Şöyle diyeyim yeterli olur heralde. Laboratuvar okuyorum ama okulda laboratuvar yok

hocam ben önlisans kazandım. hedefim ortalamayı yüksek tutup dgsden 4 yıllığa tamamlamak. sınıfı geçmek zor mu yoksa laylaylom bir okul mu?

üniversite dgs kursu da veriyormuş. faydası olur mu sizce kursun.

Orijinalden alıntı: Heisen berg

quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Gelmeyin beyler. e kampüs var ne ortam ne hoca herkes farklı telden calıyor kafasına gore oynuyor.

hocam ben önlisans kazandım. hedefim ortalamayı yüksek tutup dgsden 4 yıllığa tamamlamak. sınıfı geçmek zor mu yoksa laylaylom bir okul mu?

üniversite dgs kursu da veriyormuş. faydası olur mu sizce kursun.

DGS her üniye baslayan ögrencinin efsanesıdir. Çok zor bi sınav iyi kasıp uzatabilirsin. Saglık bölümü sınavlar gayet kolay oluyor pek zorlamıyolar diger bölümleri bilemiycem. Kursuna ben gitmedim.

• Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    mühendislik eğitimi nasıl bilgisayar mühendisliği acil bilgilendirirmisin
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.