Şimdi Ara

yöneticiler uyumayın android ve samsung trolü kanıyor forumun bu bölümü ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yöneticiler uyumayın android ve samsung trolü kanıyor forumun bu bölümü ! ! !

sizin umursamazlığınız yüzünden bilgi kirliliği artık had safhada, donanım haberin amacı insanları en kısa yoldan en doğru bilgiye ulaştırmak değil mi?

• Onların hepsi lafta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

European Movement ★ Mouvement Européen
  • Bu durumdan bende çok rahatsızım. Hiç ilgilenilmiyor forumla. Dalga geçer gibi konular açılıyor. Gereksiz konuşmalar, tartışmalar. Bilgiye ulaşmak yada birine yardımcı olmak mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir
  • Herkes istediği eleştiriyi yapmakta özgürdür, apple'da mı çalışıyorsun, markaya zarar veren eleştiriler varsa seni neden bu kadar ilgilendiriyor. Altı üstü bir telefonun eleştirilmesi bu kadar canını sıkıyorsa acilen doktora görünmelisin

Edit:eksi puanlar gösteriyor ki forumda görgüsüz velet sayısı çoğalmış, telefon ile müthiş bir karizma kazanıyorsunuz inanılmaz iyi bir telefon :) Iphone kullanıcısıyım ama bu kafalarla aynı cihazı kullandığımı düşününce insan telefondan soğuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellesharr -- 7 Ekim 2014; 1:32:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ellesharr

Herkes istediği eleştiriyi yapmakta özgürdür, apple'da mı çalışıyorsun, markaya zarar veren eleştiriler varsa seni neden bu kadar ilgilendiriyor. Altı üstü bir telefonun eleştirilmesi bu kadar canını sıkıyorsa acilen doktora görünmelisin

Gelipte kaliteyi mp Değeri zanneden, ram'in yüksek olmasıyla telefonun uzaya gidebileceğini zanneden, daha fazla çekirdeklerin çitilebileceğini zanneden insanlarla doluyor bölüm.

• Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Bölüm resmen taciz ediliyor. Dandroitler her yerde.

şu sincap öyle bir motora bağlıyordu ki son mesajlarından görebilirsiniz . İyi ki 1 ay ceza yedi -

fakat cezası bitince tekrar devam edecektir .

İstanbul Üniversitesi 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=616895

şu sincap öyle bir motora bağlıyordu ki son mesajlarından görebilirsiniz . İyi ki 1 ay ceza yedi -

hocam nickiniz

Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

European Movement ★ Mouvement Européen
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Herkes istediği eleştiriyi yapmakta özgürdür, apple'da mı çalışıyorsun, markaya zarar veren eleştiriler varsa seni neden bu kadar ilgilendiriyor. Altı üstü bir telefonun eleştirilmesi bu kadar canını sıkıyorsa acilen doktora görünmelisin

Gelipte kaliteyi mp Değeri zanneden, ram'in yüksek olmasıyla telefonun uzaya gidebileceğini zanneden, daha fazla çekirdeklerin çitilebileceğini zanneden insanlarla doluyor bölüm.

Android dünyasında gayette mantıklı argümanlar bunlar ios az ram ile çalışıyor diye kaliteli, çok ramle çalışan kalitesiz gibi bir mantık yok, hadi diyelim insanlar içinde böyle düşünen var yinede özgürlüklerini kısıtlamak saçma. Bende Iphone'u statü göstergesi sanan tiplere gıcık oluyorum ama geçip gitsinler burdan demiyorum.

Hepsine ek olarak bu sadece bir telefon, adam gelip kendi telefonum daha iyi dese bana ne zararı var,ip mükemmel değil bende biliyorum, piyasanın en iyisi de değil, ama benim ihtiyacım ip karşıladığı için ip aldım.Gelip de biri dese bu telefonda şu şu yok o yüzden kötü, haklıdır. Çünkü kusursuz bir telefon değil, kusursuz telefon bende olsun diye derdimde yok, tek söz yeter ihtiyacım olan bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Verre

quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=616895

hocam nickiniz

Nicki gayet iyi.

Grezimonku taniyorum sincap degil ama biraz sert dalgali mesajlar atar.

• Sen neyin trollusun :)

Symbol 1.5 dCi

Nikon D7500 &amp; Canon 7D Mark iii
  • Yönetimin trollediği yerden bahsediyorsunuz! Hakettiği yeri elbet bulacak DH, merakla bekliyorum..

Benim neye ihtiyacım olduğu tartışılır ancak okuduğunu anlamaktan aciz olduğun aşikâr, dolayısıyla sanıyorum benden ziyade senin yeniden ilkokula kabulün için dilekçe vermen gerekiyor. Tabi uzman değilim ama bi danış istersen.

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Benim neye ihtiyacım olduğu tartışılır ancak okuduğunu anlamaktan aciz olduğun aşikâr, dolayısıyla sanıyorum benden ziyade senin yeniden ilkokula kabulün için dilekçe vermen gerekiyor. Tabi uzman değilim ama bi danış istersen.

Şaka mısın sen ya :) senin ihtiyacından banane, ergen liseliler gibi her kendinden başka görüşte olanı trol sanıyorsun, iphone mükemmel değil dedim diye mi kızdın yerim ya yazık :( üzülme iphone über cihaz laf edenlerin hepsi ölsün dimi küçük kardeş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellesharr -- 6 Ekim 2014; 21:32:22 >
  • Resmindeki kutunun boş olduğu gibi beynide boş olan ve konuşan ayakkabı kutusu ahh be kardeşim çok yanlış yerdesin android fanı olduğunu herkes öğrendi zaten daha ne duruyorsun çek git kendi çöplüğüne.
  • Türk-kürt diye ayrılmışız,sağcı-solcu diye ayrılmışız,fenerli-galatasaraylı diye ayrılmışız sürekli ayrılmaya devam ediyoruz fakat 2000 liralık telefonlar için birbirimizi kırıp dışlamaya devam ediyoruz.Allah akıl fikir versin ne diyeyim bu ülkeye.

quote:

Orijinalden alıntı: AYAKKABI_KUTUSU

quote:

quote:

Sen aydınlanmışsın bizide aydınlatsana , bizim gibi körlerin göremediği ne görüyorsun ? affedersin ama appleda bir bok yok ,ona verilen paraya yazık.

Geçen arkadaşım gitmiş 5s almış eleman günde 3 kez şarja takıyor , geçen gün video çekti internet pakedim yok sana videoyu gönderemem dedi. Bende yahu bluetoothtan göndersene dedim suratı morardı elemanın

Önce adama bakarım adam mı diye sonra lafa bakarım laf mı diye. Seninle tartışmayacağım. Olmayan seviyenle ne bu foruma yakışıyorsun nede benle tartışmaya.
    Sana hayatta başarılar, çok şükür ki numunesin ve sınırlı Sayıda var senden yoksa halimiz duman. Ayrıca geçen bir arkadaş diye Başlayan Cümleler heleki senin gibi birinin ağzından çıkınca yaw he he dedirtiyor. Hadi beni blokla.

Ha birde Allah'a çok şükür param var, Allah herkese Arasında banada daha çok versin. Paramın kahyasıda sen değilsin. Bak ne demiş bu işi en iyi bilenler,
    UCUZUNU ALACAK KADAR ZENGIN DEĞILIM.

Sen mi adamlıktan bahsediyorsun bebe, bari susta adamlık lafının değeri bozulmasın Hahaha parası varmış , ulan altı üstü bir telefon değiştirmeyi bile bir hayat hedefi gibi görüp wp forumuna konu açıyorsun. Parası olan adam gider alır ,cep telefonu için forumlarda konu açma gereği bile duymaz. Her telefon değiştiren konu açsaydı halimiz dumandı. Basit bir cep telefonunu bile ulaşılacak hedef gören zavallıdır. Üstüne alınma genel konuşuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aman_tanrım_didim -- 6 Ekim 2014; 23:17:31 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.