Şimdi Ara

yollarda yeni honda jazz gören var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üzerine destanlar yazılan 2. eli karaborsa gibi olan muhteşem yıkılmaz bozulmaz hondanın jazz'ının başlangıç 58 bin tl olan benzinli düz yeni modelini yollarda gören var mı ?

• Ankaradayım daha göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzakdağ kullanıcısına yanıt
    malatya da görmedim
  • honda iyice salak bir firma oldu bu gidişle suzuki gibi sıradan bir uzak doğu firması olup çıkacak dedi dersiniz ...
  • Hando Jazz B sınıfının uzun süre en kaliteli aracı olagelmişti. Ancak şu an fiyatları çok fazla. Birde model bir süredir satılmıyor o yüzden unutuldu biraz. Honda'nın indirimler ve tanıtımla biraz çalışması lazım. Araç güzel, 2.el performansıyla yine satar.
  • Eskisi yenisi hangisi karıştırır oldum

• Bay ide inceledim harika olmus. Fiyat 70 bine dayanmış :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3yyah -- 27 Aralık 2015; 14:43:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 Sorento da ESP var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim burda özel hastane var küçük bisey. Hergün otoparkta görüyorum kırmızı ve full modeli sanırsam.

• İstanbulda daha görmedim. Göremem de muhtemelen. O parayı ona verecek insan yoktur muhtemelen.

• Yaklaşık 1 hafta önce ışıklarda beklerken gördüm. Bayan kullanıyordu, Kırmızı renkliydi ve gözümede fena gözükmemişti. Ama fiyatı öğrenince

• Bende gormedim o fiyata biraz zor

• Yanı Honda severim dağa doğrusu japon severim ama sen 58 bintlye bu sınıfta dizeller varken benzinli manuel vites verirsen kusura bakma satamazsiniz.

İstanbul anadolu yakası tuzla pendik civarında bende gormedim

• Belki luks semtlerde gorulur

• balikesir merkezde sifir adet. ha belki vardir bir iki tane ama gormedim

• Gezdiğim 3-4 honda bayi de Jazz'ın baz modelini getirmeyeceklerini söylemişlerdi.
    58000TL 'li JAZZ yok yani donanım paketli 67000TL'lik otomatik vitesli olan aracı getiriyorlar.
  • Tamam millet içine ekran koyunca bir araca 70 bin veriyorda, bu sefer jazzın fiyatı o kadar abartılmış ki buna aldanan kesim bile almıyor.

Ankara'da yaşıyorum. Hiç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 27 Aralık 2015; 15:38:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şişli'de oturuyorum işim gereği trafikte bolca zaman geçiriyorum ve hiç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 27 Aralık 2015; 21:34:46 >
  • Görsek ne değişecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Gezdiğim 3-4 honda bayi de Jazz'ın baz modelini getirmeyeceklerini söylemişlerdi.
    58000TL 'li JAZZ yok yani donanım paketli 67000TL'lik otomatik vitesli olan aracı getiriyorlar.

58 binlik fiyatı hondaya yakıştıramadılar herhalde, olmuşken pahalısı olsun premium sayılsın diye düşünmüşlerdir.
  • koca istanbulda sadece bir tane gördüm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.