Şimdi Ara

Yoldan Geçen Herkesin Yazılımcı Olmak İstemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şunu anlamıyorum arkadaş herkes yazılıma abanıyor. Avukatından tut, alaylısına kadar. Yazılım üretmek kesinlikle kötü bir şey değil öğrenilmesi gerekebilir fakat herkes buraya akın ediyor.

Sırf maaşlar iyi ve hype var diye. Ancak en büyük problem 10-15 sene içerisinde çıkmaya başlayacak çünkü kendi mesleki eğitimlerini yarıda bırakmış çoğu kişi aslında o meslek gruplarında bir açık oluşmasına neden olacak.

Daha fecisi, herkesin yazılıma abanıp her haltı bildiğini sanacak kadar ego geliştirmesi. Adamlara uzaktan teknik destek sağlıyorum, zero bey makine çok yavaşladı muhtemelen bilgisayarın SSD'sinde sorun var ben yazılımcıyım diye konuşmaya başlıyorlar. Diyorum ki SSD verilerinde sorun yok. Anakartta sıkıntı var deyince HAA oluyor ben sizin kadar prof değilim yazılımcıyım ben oluyor.

İçimden diyorum arkadaş sen kimle dans ettiğini bilmiyorsun bana mı laf ebeliği yapıyorsun Yoldan Geçen Herkesin Yazılımcı Olmak İstemesi 

Yahu yazılımcı oldun tamam, fakat ne bu ego abi? Aldığın makine 8 GB ramli Windows 11'de anaconda veya android studio çalıştırıyorsun diyorsun bu makine kasıyor. BEN YAZILIMCIYIM.

Adama izah ediyorum makinenin kapasitesi bilmem nesini, BEN YAZILIMCIYIM.

Diyorum ki bu ondan değil aldığım cevap... BEN YAZILIMCIYIM.

Yoldan Geçen Herkesin Yazılımcı Olmak İstemesi

Ben de yazılım konusunda tecrübeli bir insanımda arkadaş bilgim olmayan bir şeye bilgim yok diyor geçiyorum. Emin konuşmuyorum. İşte yaptırmıyor.

Bunu diyenlerin çoğuda genelde crackli yazılımlarla yazılım geliştiriyor. Sonra Zero bey makinemde CMD açılıp kapanıyor. SEN YAZILIMCISIN KARDEŞİM TAMAM.

• Crackli program kullanılmaz mı hocam :)

• dsaewq D kullanıcısına yanıt

Kullanıyorsa makinem yavaş, cmd açılıp kapanıyor diye zırlanmayacak o zaman. Yoldan Geçen Herkesin Yazılımcı Olmak İstemesi 

• Yazılımdan soğutuyorlar adamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.