Yolda normalce yürümek bile tehdit olmuş. Ya omuz atmaya çalışıyorlar ya da alay edercesine yanımdan geçerken gülüyorlar. Sabrediyorum sadece. Kazanan kim olacak göreceğiz. Yaşadığım yer izmir. Bu şehirin pisliğini bilen bilir. Kendini modern sanan çingenelerle dolu koca bir köy. Neyse devam edin bakalım beyler bayanlar. |
Yolda yürümek bile tehdit ülkede..!

-
-
Modern izmir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tiktok çekiyorlardır
-
Dostum tiktok falan yok. Bu şarlatanlar iki üç karı kız görünce el tutunca kendilerini süpermen gibi birşey sanıyorlar. Ben nefret ediyorum bu şehirden. Gıcık gıcık insanlarla dolu.
-
Sende gülerek geç onların yanından,Bişey derlerse ne gülüyon diye,hiiç aklıma komik bişey geldi de
-
Boş ver kafana takma izmirin dağlarında çiçekler açar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Döv aga çetele tutuyorum bana sokakta bakıp dayak yiyen kişi sayısı şu an 17
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adebisimisali
Döv aga çetele tutuyorum bana sokakta bakıp dayak yiyen kişi sayısı şu an 17Dayak bebelerin işi.
-
Hak ediyorlar hocam sizin yine İzmir ben Adanadayım şimdi bir daha düşünün ve dayak adamların işi diyin
Cek silahi sik kafasina gta da ole yapiliyo
Haklısın hocam çok sinir bozucu. Ama bulaşmaya değmez. Haberlerde hep genç ölümler dikkatimi çekiyor. Birçoğuda senin karşılaştığın tipler yüzünden oluyor. Sen delikanlı adam olabilirsin ama karşıdaki öyle değil. Silah çeker bıçak çeker bu tipler insanı canından eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
omuz atma falan ilginç
bana tam tersi yol veriyorlar.
-
-
İnsan böyle durumlarda bende mi bir bozukluk var acaba diye düşünüp kendini sorguluyor. Yalnız değilsiniz hocam sokağa çıkmaya korkar olduk hele haberleri izleyince zaten insanda moral felan kalmıyor. 100 şuç kaydı 200 suç kaydı adam öldürme cinayet gasp bilerek kesici delici aletle adam yaralama ruhsatsız silah bulundurma bütün tipitipler dışarıda. Senin vatandaşın sokakta rahat yürüyemiyor desen anında sana suç duyurusu açarlar hakkında işlemler başlar. Hapishaneler cezaevleri düşünce suçundan yatanlarla dolu, adam öldürenler dışarı elini kolunu sallayarak senin benim yanımdan geçiyor. Ülkede herkes ya mafyacılık oynuyor ya sıfır bircilik oynuyor ya da siyasi ayağına güveniyor. 10 kişinin yanyana yürüyeceği yol bile olsa gelip dibinden geçiyorlar ve suratlarında hep aynı o pis gülüş. Dua etsinler de bir gün birisi cinnet getirmesin.
-
İzmir mi ay kusucam
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 20 Mayıs 2021; 14:29:3 > -
Hani biz marjinaldik
Daha da artıyor. Elektroşok şart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X