Şimdi Ara

Yolda kaldım yardım (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç Clio 4 - 1.2 benzinli. Arabayı çalıştırıp 200-300 metre gittim ve arabadan tuhaf sesler gelmeye başlayınca vitesi boşa alıp sağa çektim araba kendiliğinden stop etti. Durdugumda ekranda enjeksiyon kontrol ettirin, esc kontrol ettirin, yokuş kalkış yardımını kontrol ettirin uyarıları görünüyordu. Kaputu açtım yanık kokusu geliyordu. Bir kaç dakika bekledim marşa bastım marş normaldi ama çalışmadı, biraz daha bekledim bir daha marşa bastım bu sefer marş çok zayıftı ve tabiki çalışmadı. İşin kötüsü şehir dışındayım ve bugün geri dönmem gerekiyor. 2 gündür arabadan kayış sesi gibi bir ses geliyordu. En son şuanda yolda kalırken de ses arttı ve sanki kopmuş gibi birşey oldu yani fiziksel bir sorun var gibi düşünüyorum neler oldu anlamadim, ne yapmam gerekiyor

SONUÇ EDİTİ: Triger sıyırmış, masraf 4500tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfkli -- 27 Ekim 2021; 8:13:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çekici çağırman gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • klima kayışı kopmuş yada bilyesi bozulmuş olabilirmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kopan aksesuar kayışı ise o kayış değişir ama böyle bir durumda marş basılmaz. Eğer kopan triger kayışı olsaydı bir kaç yüz lira ile kurtaracağınız olay binlerce lira masrafa sebep olabilirdi.

• Trigeri eline almis olabilirsin

• V kayışı kopsada direksiyon sertleşir su devirdaim yapmaz ama araba marş alır çalışırdı. Triger kayışı kopmuş görünüyor. Hep espirisine derlerya motor inecek. Sizinkisi malesefki doğru motor inecek.

• Kaputu açıp baktığımda kopmuş bir kayış veya ne bileyim bir terslik görünmüyor, çekici çağırıp arabayı bı servise çektirdim ve eve otobüsle dönüyorum şaka gibi. Yarın bakacaklar neyi varsa, inşallah başıma buyuk bir masraf açmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok kararsız kaldım yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rez

• Yağ pompasi veda etmiş.

• sfkli S kullanıcısına yanıt

Trigeri nasıl görcen dışardan?

Sorun neymiş ?

• Canbey96 kullanıcısına yanıt

triger sıyırmış hocam, masraf 4500 tl

bende yeni değiştirdim.senin araba kaç km de hocam,4500 le iyi kurtarmışsın zararı

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

180.000 km'de hocam

• bunun sebebı yan sanayi triger kullanımı . veya km sınırı aşılmış.

her 80 binde triger değişir,demekki sadece 1 kere değişmiş bu arabada

10bin km önce değişti, muhtemelen dandik parça veya işçilikten kaynaklı bir sorun. Değiştirdiğim yere gitsem alın değiştirdiğiniz triger başıma şu kadar bela açtı desem ne elde edebilirim, bence hiçbir şey. Fatura yok bir kanıt yok. O yüzden bundan sonra daha da dikkat edeceğim bu konulara. Acemilik atma dönemimiz bize biraz pahalıya mal oluyor ama sağlık olsun.

hadi ya keşkem malzemeyi kendin alsaydım,benim arabadan çıkan kayışı aldı adam kenara koydu heralde başkasının arabasına takacak.kayışın orjinali dayco

Malzeme yeni alındı, takarken de gözümle gördüm ama demek ki kalitesizmiş veya işçilikte yapılan bir hatadan dolayı olabilir. Başa gelen her şey bir ders.

Çok geçmiş olsun kötü olmuş bu tarz durumlarda tekrar marş basmamak gerekiyor zarar katlanıyor aksi taktirde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.