Şimdi Ara

YOLBIL (Spotniq) Navigasyon Programi %100(™)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diger Navigasyon programlarinin konulari olduguna göre neden yerli navinin konusu olmasin.
    %99 yerli emekle yapilmis (yapilirken kullanilan araclar ithal) .
    SPOTNIQ
    ---%100 Türkçe, %100 Yerli (Yazılım, arama, veri girme, seslendirme)
    ---Türk adres sistemine uygun
    ---Gerçekten tüm sokaklara girilerek üretilmiş data
    ---Yolbil Navigasyon kapsamında 61’i sahadan güncellenmiş, 81 il merkezi ve bazı büyük ve turistik ilçelerimiz yer almaktadır. Yaklaşık 240 bin bilinen nokta (POI) %100 yerli %100 Türkçe Yazılım ve Türkçe Sesli yönlendirme....

Yolbil; Türkiyenin İlk %100 yerli %100 Türkçe Navigasyon Yazılımıdır. Üç Yıllık Zorlu Bir Ar-Ge Çalışması Sonunda Yolbil En geniş kapsama alanı (Türkiyenin 61 ili Navigasyon) Ticari ve sosyal POI (215.000'in Üzerinde Önemli Nokta) bilgileri ile kullanıcılarımızın kullanımına sunulmuştur.

Donanım Gereksinimleri;

64 MB RAM, 128MB SD/ MMC kart bellek kapasitesi
    240X240 pixel veya üstü renkli ekran çözünürlüğü ( 240x320, 480 x 640 vb)
    200Mhz veya üstü CPU hızı

Yolbil Çalışma Ortamı;
    Program Microsoft Windows Mobile, Pocket PC gibi yeni nesil .Net compact Framework 2.0 destekleyen taşınabilir cihazlarda çalışabilir.

Yolbil, Microsoft Windows Mobile 4.0 ve üstü işletim sistemlerini desteklemektedir.

DEMO Indir >>http://www.yolbil.com.tr/html/indir.htm
    Kurulum Bilgisi >>http://www.yolbil.com.tr/html/kurulum.htm
    SATIN ALMAK ICIN >>http://shop.yolbil.com.tr/

Daha cok Resim icin >>>http://www.yolbil.com.tr/galeri.asp
    Her türlü Soru ve önerileriniz icin
    www.yolbil.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 16 Şubat 2008; 17:20:32 >

• 16 OCAK 2008 Tarihi itibari ile Fiyatlar (Alim bey kizmaz insallah)......:

• Çok teşekkürler Marcopolo, nitelikli bir programa benziyor. Hemen denemek istiyorum ve işe koyuldum bile. İnşallah tecrübelerimi yazarım.
  • Ben kullanamiyorum ama sen kullanip yazarsan aydinlatici olur.
    Saygilar
  • ee yokmu yorum yapacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo
    Ben kullanamiyorum ama sen kullanip yazarsan aydinlatici olur.
    Saygilar

quote:

ee yokmu yorum yapacak..

Bir iki saat uğraştıktan sonra maalesef beceremedim ve bıraktım.
  • Problemin nerde oldugunu söylersen yardim etmeye calisirim... Yukardaki linklerde kurulum bilgisi var okumusmuydun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar Marcopolo,

nazik onculugun icin tesekkurler. Biz firma olarak yolbil uzerinde calismaya devam ediyoruz.
    Arkadaslarimiz Yolbil 2'yi demo versiyon olarak internette herkese dagitiyorlardi, Yolbil 3 icin henuz cikmamisti. Yeni hazirlamislar.

http://www.yolbil.com.tr/html/indir.htm
    adresine girerseniz, Yolbil 3.4 full versiyonunu, 22 ile ait biraz guncel olmayan (sanirim yaklasik 1 yasinda diyelim) haritalar ile ucretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.

Su an piyasadaki Yabanci navigasyon yazilimlarindan tek eksigi 3D perspective ozelligi. Bunun da sanirim 3.5 versiyonunda ilk testlerinin cikmis olacagini umit ediyoruz.

Ve evet, hakikaten sizinde dediginiz gibi %99,5'tan 100 yerli bir yazilim. Yazan arkadaslarimiz Turk, bizim elemanlarimiz, datayi da bizler gelistiriyoruz biliyorsunuz, tek ithal malzemeniz donaniminiz olacak maalesef.

Yorumlariniz ve taleplerinizi lutfen cekinmeden iletiniz..

http://www.wmservices.org/feedback/

adresinde de haritalarimiza ait geri donus uygulamamiz test yayininda.. Turkiye'de bir ilk sanirim bu da ...

SAygilarimla,

Alim K.
    quote:

Problemin nerde oldugunu söylersen yardim etmeye calisirim... Yukardaki linklerde kurulum bilgisi var okumusmuydun..

• Merhabalar
    V3.3 de hakkımızda diye bir bölüm gelmiş. Programı yazan arkadaşları bu sayede tanıyoruz :)
    Fakat bu bölümde haritanın versiyonunu görebilsek daha iyi olmaz mı? Örneğin ben hangi haritayı kullanıyorum bilemiyorum.
    Bir de mail adresinize rota hesaplamadaki bir hatayla ilgili mail göndermiştim, umarım faydalı olmuştur.
    Saygılarımla

• arkadaslar bu program elinde olan yokmu pda da calisani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozaltun -- 13 Mart 2008; 23:33:43 >
  • Bu program PDA da calisiyor zaten. Bedava demo indirip deneyebilirsin (www.yolbil.com.tr)
    Alternatif: Satin alacaksin.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozaltun

arkadaslar bu program elinde olan yokmu pda da calisani
  • Selamlar,

Yakinda Yolbil V.3.5 geliyor.. ve bayilacak oldugunuz ozellikler geliyor..
    1. Grafik butonlar..
    2. 3D (Yani aslinda 2.5D, Perspektif...)

fiyat : 99 YTL KDV dahil, SD kart 1 GB'lik...
    Eh daha ne ister insan...

Alim.

quote:

Bu program PDA da calisiyor zaten. Bedava demo indirip deneyebilirsin (www.yolbil.com.tr)
    Alternatif: Satin alacaksin.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozaltun

arkadaslar bu program elinde olan yokmu pda da calisani

• Versiyon üc bucuk ????????????? sanirim yeni ozellikler degil,direkt versiyonun ismi bayiltacak

(Alim Bey sakin kizmayin espri yapiyorum)

quote:

Orjinalden alıntı: akucukpehlivan

Selamlar,

1. Grafik butonlar..

Alim.

• Valla dogru..

sanirim V.4 Deriz bu durumda ;-)

Saygilar,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: ugur73

Versiyon üc bucuk ????????????? sanirim yeni ozellikler degil,direkt versiyonun ismi bayiltacak

(Alim Bey sakin kizmayin espri yapiyorum)

quote:

Selamlar,

1. Grafik butonlar..

Alim.

• Iyi olur valla.3.5 biraz sakincali
    quote:

Valla dogru..

sanirim V.4 Deriz bu durumda ;-)

Saygilar,

Alim Kucukpehlivan

• YOLBİL v3.4 Versiyonu ARAYÜZ Tamamen Değişmiş ve 3D Özelliği eklenmiş hali ekran görüntüleri aşağıdadır.

• Merhabalar
    V4 ü geçen hafta deneme şansım oldu, taze taze yorumlarımı yazayım ;

Rota hesaplama algoritmasında iyileştirmeler yapılmış sanırım, daha önce yaptığı spesifik bir hatayı şimdi yapmıyor.
    3 Boyutlu bakış açısı gayet güzel olmuş, Igo'nun bakışının hemen hemen aynısı var. Ama bakış açısını değiştirebiliyor olsaydık daha güzel olabilirdi.
    Butonların tasarımı gayet hoş olmuş bence.
    Bu haritada istanbuldan sonra ankarada da binaları 2 boyutlu olarak görebiliyoruz. Oturduğunuz evin ya da işyerinizin kesitini haritadan görebilirsiniz. Bu IGO da olmayan bir özellik.
    Halen hangi haritayı kullandığımızı göremiyoruz. Bunu sonraki versiyonda görmeyi umuyorum.
    Ekranın parlaklığını değiştirme, sesi azaltma yükseltme ya da tamamen sessiz hale getirme şansımız olsaydı daha güzel olurdu.

Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum. Gerçekci olmak gerekirse ortada IGO ile rekabet edebilecek bir ürün yok (adres araması hariç) fakat IGO kadar olmasa da en azından Destinator kadar iyi bir ürünün ortada olduğunu düşünüyorum. Ve bu gidişle daha da iyi olacak.

Alim Bey ve ekibini buradan tebrik ediyorum, güzel işler çıkartıyorlar, başarılarının devamını diliyorum.
    saygılarımla

• Alim Bey,

Sadece PDA için değil, PNA için de çözüm bekliyoruz.

Yeni sürümü Mio 136'da kullanabilecek miyiz?
  • Selamlar,

uzun zamandir foruma ozel bir ilgi gosteremedik. Kusura bakmayin lutfen. Fakat bu arada epey ciddi bir calisma icinde oldugumuzu da tahmin ettiginizi dusunuyorum.

Oncelikle, YOLBIL 4.0 konusundaki yorumlar;

Benim urunle ilgili gelecekteki beklentilerim (Yani henuz gelistirmedigimiz ozellikler)
    1. Bir sonraki komutun gorsel ifadesi (oklar vb.)
    2. Adres aramada daha da iyi bir arayüz, sorgulamalarda ilce girme musadesi.
    3. iz birakarak navigasyon (ozellikle off-road'cilar, ve kotu koy yollarinda kaybolan arkadaslarimiz icin)
    4. ve tabi tum navigasyon camiasinin su da olsa nasil olur diyecegi bir listeden cikacak top-10 diyebilirim.

Fakat su hali ile Worms'un yorumuna katilmak istiyorum, Destinator'den iyi bir urun oldu artik.. Bu hali ile iyi bir sipariste aldik ve 2,000 adet ilk teslimati cok onemli bir projede teslim etmeye hazirlaniyoruz. Burada YOLBIL PTS (Profesyonel Takip Sistemi) Modulu aktif olarak kullaniliyor olacak. Yakinda ciddi anlamda basin aktivitesi olacak bu konu hakkinda..

Gelelim PND versiyonu onerinize, beklentinize... artik biz de PND de olsun istiyoruz, hatta su aralar, forumun en formunda bir elemani tarafindan cok klas bir cihaz uzerinde deneniyor.. Yorumlarini aldikca, yazilimcilarimiz uzerinde calisacak.. daha iyi bir surum icin calisacagiz. Ayrica iyi bir grafik destegi de almaya basladik, sanirim arayuzdeki degisiklikleri de buna yormak lazim..

Ama yine de IGO gibi olabilmemiz cok zor.. Adamlarin sadece toplam kalite kontrol elemani sayisi 36 !! bizde tum Sirket toplam 56 kisi!! Ama buna da sukur...

Gelelim DATA konusuna;
    2008/4 datasi icinde 70 il full atribute ile gelecek, bunlardan 52 ilde, epey guncel bir sekilde kapi numaralari da olacak.. Bu verileri yaklasik 9 aydir (10 il onceden vardi, 42 il) PTT icin yaptigimiz projede teslim etmek uzere topluyoruz.. 81 ili temmuz gibi teslim etmemiz gerekecek, bu yuzden 81 ilde tam navigasyon verisi sozumuzde epey gecikti..Ama kapi numaralari tabi cok ciddi bir katki saglayacak veri kalitemize.. yine de hala sahada tabelalandirilmamis tonla degisiklikte oldugunu dikkatinize sunarak, hatalarimiza simdiden biraz hosgoru talebinde bulunmadan da edemeyecegim :-)

Yine de Ay sonunda yeni yolbil ve yeni datayi bence gormenizde, parasini odeyip edinmenizde ciddi anlamda fayda goreceksiniz.. Odediginiz paraya degecek bir urun oldu diye dusunuyoruz...

Sabirla ve ilgiyle bizi izleyen, ucretini odeyip urunlerimizi kullanan, bizle urunlerimiz hakkinda yorumlarini paylasan tum arkadaslarimiza gercekten cok tesekkur ederiz...

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan
    quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Alim Bey,

• Selamlar,

PNA larda calisiyor, fakat hepsinde degil, icinde .NET CF 2.0 engine kurulu olmasi lazim. Maalesef 136'larda bu ozellik yok..

saygilar,

Alim K.
    quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Alim Bey,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.