Şimdi Ara

YOL VERİNCE MAVİ EKRAN VEREN YAYALAR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yaya tipi gerçekten sadece Türkiye'de var. Adam yaya yolunda bekliyor, yol veriyorsun sana bakıyor bakıyor bakıyor ama KARŞIYA GEÇMİYOR sen geçtikten sonra atıyor kendini yola, sende durduğunda kalıyorsun vay arkadaş ya bir değil iki değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 5 Nisan 2014; 18:45:17 >

• bünye alışık değil ne yapsınlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

bünye alışık değil ne yapsınlar...

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adımını yola attığı an karşıdan gelen aracın dip gaz yapmasına alışmış bir milletin böyle durumlarda tedbiri elden bırakmaması normal aslında.
  • Tamamen durun, o zaman geçiyorlar.

Yaya yolunda beklemek hata zaten. Yaya geçidi yayanın beklememesi için var. Ama eğer arabanın durduğunu görmezse biri yol verir, sonraki yetenekli yayanın üzerinden geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

bünye alışık değil ne yapsınlar...

Hem başlığa,hem de bu cevaba güldüm sebepsizce
  • elinle "geç" yapmazsan atlamıyorlar yola
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yol veren şahinci'den damar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elinizle kibarca "geçin" yaparsanız; önce şaşırıyorlar, sonra teşekkür edip geçiyorlar. Çok eğlenceli, herkes denemeli bence.
  • Hocam elinizle buyrun anlamına gelen işareti yapın.

Bizde hafifce kafamızı eğer güleriz o zaman geçeriz.

Hatta siz buyrun işaretini abartıp kafayı da baya eydiyseniz yavaş yavaş koşmadan insan gibi yürüyerek geçebiliriz.

Ama yaşlı teyzeye denk gelip birde araçtan durup karşıdan karşıya geçirirseniz bir de hayır duası alırsınız.
  • Üstüne sürün anlar o zaman. Alışkın değiliz millet olarak

• Ağlanacak halimizle dalga geçiyoruz.
  • Eğer 10 şöförden 2-3 ü yol verirse yayaların verdiği bu tepki gayet normal.
  • evet italya'da araba kullanmıştım orda direk durmaya alıştım işaret vermek gerekiyo galiba cidden
  • Çok sık yaşadığım bir olay.Her daim ( yaya geçidi olmasa bile ) insanlara yol veririm.1-2 saniye kayıp benim için bir şey değil.Ama söylendiği gibi, alışkın değil insanlar tereddüt ediyorlar geçsem mi geçmesem mi diye..
  • yaya gecidi varsa ben de mutlaka yol vermeye calisiyorum ama memleketimiz oyle bir hal almis ki sadece 12 saniye yanan yesil isikta karsidan karsiya gecerek trafigi kilitledigi icin uyardigim gayet medeni kilikli bir vatandas bile "ne var lan" minvalinde cikis yapabiliyor.

tavsiyem bu gorgulu!! okuzleri gormemezlikten gelmeniz ve memlekette duzgun insanlarin da yasadigina olan inancinizi korumanizdir.

• Alismadik g.tte don durmaz misali ... bnd3 bazen yolun kenarinda beklerim hangisi yol vercek diye bi kere inat ettim gecmedim tam 25 araba saydim yol vermeyen 3 tanede mesafe acikken bana yol vermemek icin gaza yuklenen oldu... baktim durmuyolar attim kendimi yola...

• Alışmamış kafada şapka durmazmış, ben kornadan nefret etttiğimden elimle işaret ediyorum.
    Çok mutlu oluyor insan, tavsiye ederim.
  • Ülkemizdeki sistem bu şekilde işliyor.

YOL VERİNCE MAVİ EKRAN VEREN YAYALAR??
  • Öyle şoföre böyle yaya.Yapacak bişey yok.

Yaya geçidinde yayalara yeşil yanarken durup ışığı beklediğim için az korna selektör yemedim.
  • Bir ara yaya geçitlerine kamera yerleştirilmeye başlandı haberleri vardır.. Pilot bölgeler oluşmuştu acil olarak bir çok yaya geçidine konulmalı maliyetini 1 haftada çıkarır sistem, ve uyarıda koymayacaksın yol vermeyenin posta kutusu cezalarla dolacak akıllanır bir şekilde...
    Bazı arkadaşların işine gelmiyor ama yaya geçidine gelirken yavaşlayacaksın yani yok hızlıydım duramadım bahane değil yaya yola adım atarsa duracaksın o an yol onundur yaşlı olur, sakat olur, yavaş geçer bekleyeceksin...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.