Navigasyon cihazım var ama köylerden derelerden götürebilir. yol bozuk olur, çakır çukur olur, yol uçmuş olur vs. İnternetten yol tariflerine baktım. Onların da hepsi farklıydı. Ben normal toplu taşıma yolunu kullanmak istiyorum. Güzergah tarifi yapabilecek arkadaş var mı?
navigasyon cihazı ne bilmiyorum fakat rota ayarlarından asfalt yolları tercih etme, kolay rota oluştur gibi seçenekleri seçerseniz zaten ana yollardan götürecektir sanırım, bir deneyin bence. bursanın içi zaten kafi derecede karışık
Cihazımda en hızlı ve en kısa var.ne olursa olsun navigasyona güvenmek zorunda kalmak istemiyorum.
Konu güncel. Pazar günü gideceğim kısmetse.
Bursa'dan Orhaneli yoluna gireceksiniz. Gemlik-Bursa-Orhaneli-Büyükorhan güzergahınız.
quote:
Orijinalden alıntı: vincentvega
Bursa'dan Orhaneli yoluna gireceksiniz. Gemlik-Bursa-Orhaneli-Büyükorhan güzergahınız.
teşekkürler. Bunları yönlendirme tabelaları mevcut mu? Büyük orhana gitmek için bir sürü köy yolu alternatifi var.
Gemlikten Bursa'ya gelmekte sıkıntı yok sanırım? Toplu taşımaların kullandığı güzergah aşağıdaki gibidir. maps.google.com adresinden "bursa nilüfer carrefour" yazarak haritayı inceleyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: _Lupara_
Cihazımda en hızlı ve en kısa var.ne olursa olsun navigasyona güvenmek zorunda kalmak istemiyorum.
Konu güncel. Pazar günü gideceğim kısmetse.
en hızlıyı seç o seçenek en süratli gedebileceğin yani ana yollardan götürür en kısa yı seçersen dağ taş dere çıkabilir karşına bu seçenek en kısa olan ama tali yol vs ne varsa oraya sokar