Şimdi Ara

Yol kenarına park yapan belediyeler yada özel firmalar için para ödemek zorundamıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün şehir merkezinde işim vardı, kolay kolay aracı cıkartmazdım.. Acil olduğu için çıkartıp gideyim dedim.. GİTMEZ OLAYDIM!! Yakıtta gelen ÖTV den sonra bir de bu!? İyice tansiyonumu çıkarttılar!

TRAPARK diye Trabzonda yol kenarlarına park alanı yapan bir firma büyük ihtimal Trabzon Belediyesine ait firma tarafından şerit çekilmiş ve park eden araçlardan ücret alıyorlar..
    35 Dk durdum ve 6 Lira!? ücret ödedim.
    Şimdi sorum size ben bu ücreti ödemeden fişi yırtıp gidersem. Her hangi bir yasal işlem başlatabilirler mi?

Ödemek zorunda mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 4 Mayıs 2018; 16:38:21 >

• Yol kenarina park ödemek zorunda değilsin , çok diretirlerse plakaya yaz de bas gaza..

Yol kenarindan alinan paralar yasal değil çunku hizmet yok ,yazılan tutar araç satişina engel değil. Yalniz otopark firmasının websitesi sisteminde plakanizi sorgulatirsaniz borç gozukur o kadar. Onuda tahsil mahkeme ile edemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 4 Mayıs 2018; 16:42:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediyeye borcunuz olur, trafik ile ilgisi olmaz. Aracı satınca borcunuz yeni sahibinden istenir muhtemelen. O da başka şehirde ise sorun yaşamaz. Diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.