Merhaba arkadaşlar, Eğer bir kafe, restoran ya da butik otel işletiyorsanız, bu konuyu mutlaka göz önünde bulundurmanızı öneririm: Mobilya seçimi mevsime göre değişmeli mi? Bence kesinlikle evet. Neden mi? ☀️ Yazın hafif ve dayanıklı, ☁️ kışın ise sağlam ve korumalı Yaz aylarında dış alan kullanımı artıyor, özellikle açık hava oturma düzeni olan işletmelerde. Bu noktada kullanılan dış mekan sandalyeler hem estetik olmalı hem de UV ışınlarına, sıcağa ve ani hava değişimlerine karşı dayanıklı olmalı. Kış aylarında ise yağmur ve rüzgârla baş edebilecek, sağlam malzemeden üretilmiş mobilyalar ön plana çıkıyor. Özellikle dış mekânda kullanılan ürünlerin nemden etkilenmeyen yapıda olması büyük avantaj sağlıyor. 🪑 Toptan alım avantajı Benim için en iyi çözüm sezon başlamadan önce toptan sandalye alımı yapmak oldu. Hem ekonomik hem de kurulum açısından çok daha rahat ilerliyorum. Stok sıkıntısı yaşamamak da cabası. 🧱 Masa seçimi: Mermerin gücü Bu arada masa seçimi de çok önemli. Tahta yüzeyler yaz-kış çok yıpranıyor. Ben son birkaç sezondur mermer masa tablası kullanıyorum, dayanıklılığı müthiş! Temizliği de kolay. Tavsiye ederim. |
Bildirim