Şimdi Ara

Yol Bisikletimin Lastiği Iniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xrs 300 aldım çok beğeniyorum bana uygun ama lastikleri inip duruyor patlak değil ses gelmiyor.Eve getirince ara kata betonun üstüne gazete serip koyuyorum iniyor azar azar sinsi sinsi ağlıcak duruma geldim sinirden demin.Pompada almalıyım onu nasıl yapayım 50 kr a basan bi dede var ama sinsi ve kötü biri sevmedim adamı uğraşamam hem uzak lütfen yardımmmmmmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de aynı sorun var pompa alıcam.
  • köpüğün üzerine koymayı deneyebilirsin ama yine ortam sıcaklığından düşebilir, siboptan kaçırıyor olabilir. veya çok çok ufak bi delik vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

bende de aynı sorun var pompa alıcam.

Bisiklet ney bende alıcam el pompalarıyla presta sibopa basarsın aparatla ama basıncı basamassın iyi bir şey ve öğrenip al köpük işe yararmi ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sev7nn

quote:

Bisiklet ney bende alıcam el pompalarıyla presta sibopa basarsın aparatla ama basıncı basamassın iyi bir şey ve öğrenip al köpük işe yararmi ki ?

What?
  • quote:

quote:

quote:

What?

Ne demişim öyle ya
    Diyorum ki el pompaları ince sibopa hava basamaz ama ufak bir aparatla basabilir.Bassa bile 40 50 psi(basınc) basabilir sonrası daha iyi pompalarla basılır ki benim 110psi basmam gerek

• quote:

Xrs 300 aldım çok beğeniyorum bana uygun ama lastikleri inip duruyor patlak değil ses gelmiyor.Eve getirince ara kata betonun üstüne gazete serip koyuyorum iniyor azar azar sinsi sinsi ağlıcak duruma geldim sinirden demin.Pompada almalıyım onu nasıl yapayım 50 kr a basan bi dede var ama sinsi ve kötü biri sevmedim adamı uğraşamam hem uzak lütfen yardımmmmmmmm

TEKERLEK PATLAMIŞ ARKADAŞIM 3 TL YE YAPIYORLAR. KONU AÇMAYA DEĞECEK BIR KONU DEĞIL. BILGI ALIŞ VERIŞI YAPACAĞINIZ KONULAR AÇILIRSA DAHA UYGUN OLUR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dİk yokuşta lastik değişirmi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

Xrs 300 aldım çok beğeniyorum bana uygun ama lastikleri inip duruyor patlak değil ses gelmiyor.Eve getirince ara kata betonun üstüne gazete serip koyuyorum iniyor azar azar sinsi sinsi ağlıcak duruma geldim sinirden demin.Pompada almalıyım onu nasıl yapayım 50 kr a basan bi dede var ama sinsi ve kötü biri sevmedim adamı uğraşamam hem uzak lütfen yardımmmmmmmm

TEKERLEK PATLAMIŞ ARKADAŞIM 3 TL YE YAPIYORLAR. KONU AÇMAYA DEĞECEK BIR KONU DEĞIL. BILGI ALIŞ VERIŞI YAPACAĞINIZ KONULAR AÇILIRSA DAHA UYGUN OLUR

3 tlye yapan yol yeni iç lastik takan var

• Yama yapmak basit bir işlemdir araştırırsan resimli anlatım bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

Yama yapmak basit bir işlemdir araştırırsan resimli anlatım bulabilirsin.

Yol bisikleti için olmaz bence basınca dayanmaz ? Yapmayı biliyorum kaç senedir

• Benim bisiklette de oluyordu. Belli belirsiz Sinoptan kaçırdığı anlaşıldı. Sinop iğnesi degiştirince düzeldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.