Şimdi Ara

yokusta birbiri ardına parkedilen araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizde 95 model kartal oldugunda yokusta park etmiştim aracı...hem önüme hem arkama gelip parketmişlerdi cok az mesafe bırakarak...

ön taraftan aracı cıkarmam imkansızdı...mecburen geri geri gitmek zorunda kalmıstım..arkada da arac var haliyle... araba bi anda ondeki sıfır park eden arabaya kaydı vurdu....herhangi bir sey olmamıstı öndeki araca....ama yerinden bayagı bir ileri geri sallandı :)

bu tip durumda siz olsanız ne yaparsınız...öndeki sıfır park eden araca sovmekten başka

• yapacak bir şey yok ... işiniz yoksa bekleyin derim .. olmadı sizin gibi hafif arkaya bırakırdım
  • O cok az mesafeleri gel git yapacan başka care yok
  • Aynen fazla sayıda gel git yapacaksınız sinir bozucu bir durum
  • Gel git lafı istemsizce güldürdü yazmadan edemedim

Bulacaksınız 5-6 adam imece usulü aracı olduğu yerden kaldıracaksınız

Şaka bir yana acil işiniz yoksa onları beklerdim veya bir şekilde bulurdum. Derdim ki "sıfır park etmişsiniz çıkamıyorum aracınıza da çarpmak istemedim çıkarsanız sevinirim" şeklinde. "Aracınıza çarpmak" lafından sonra fırlayıp düzeltirdi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Gel git lafı istemsizce güldürdü yazmadan edemedim

Şaka bir yana acil işiniz yoksa onları beklerdim veya bir şekilde bulurdum. Derdim ki "sıfır park etmişsiniz çıkamıyorum aracınıza da çarpmak istemedim çıkarsanız sevinirim" şeklinde. "Aracınıza çarpmak" lafından sonra fırlayıp düzeltirdi zaten.

Bu eleman dh'li

• el freniyle kaldırma diye bir olay var.oldukça basit bir işlem ve bunu yapamıyorsan trafiğe çıkma kardeş.yokuş mokuş farketmez usta şoför en dik yokuşta bile milim kaydırmadan kalkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Sürekli Yaylanıyor !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Bey

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Gel git lafı istemsizce güldürdü yazmadan edemedim

Bu eleman dh'li

hocam onu bunu bilmemde kilo vermesi gerekiyor yani.
    Çok sıkıntı yaratır

• bizim sokak da yokuş, park ederken genelde arada 5-10 cm bırakır herkes çıkarken sorun olmuyor. şu ana kadar sıfır bırakan görmedim, öyle bir şey olsa alarmı var mı diye bakardım önce yoksa polisi arardım
  • O tarz yerede park ederim mecbur kalırsam. Baktım arkası sığdı, duruma göre ön sağ köşe veya ön sol köşe önde ki arabayı kurtarıp araba boyu kadar dahi olsa sığmışsam oraya bir kaç manevra yaparak girer park ederim. Park ettiğim gibi de çıkarım. Çok olmuştur öyle prk ettiğim iğne deliği gibi yer. Yokuş olsun, düz zemin olsun, fark etmez. Bir kere Kadıköy de bir sokak arasında bu tarz küçük bir yere park etmiştim. Eski Siyah Şahinim vardı o zaman. Önümde ki araba sağ olsun kendi önünde ki arabayla bayağı bir mesafe bırakmıştı. Oysa az ileri yanaşarak park etse bende o kadar uğraşmayacaktım. Park edip indim ve karşı apt. camından bir ses "yani ne yaptın, ne ettin, oraya park ettin" dedi. Senin mi araba dedim, evet dedi. Keşke böyle mesafeli park etmeseydin de bende bu kadar manevra yapmasaydım dedim. Ve beni izleyene kadar gelip arabanı düzeltseydin dedim ve gittim. İşim bitti ve geldim ki herifin arabası aynı şekilde duruyor. Hiç düzeltmemiş bile zahmet edip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 5 Eylül 2013; 12:40:53 >

• Bu yöntemi denemişliğimiz var

@brkprlk35
  • CAD34 kullanıcısına yanıt
    Çıkarken arabasına dokundurup kaçaydın...
  • Arabanın önünü yukarı doğru bırakırım kesinlikle, olur da arkadaki (yani aşağı doğru olan) araca dokunursam güzelce yaslanır, rahat rahat çıkarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

O cok az mesafeleri gel git yapacan başka care yok

Hidrolik direksiyon yok o dedigini yapmak ölüm gibi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • el freni ile sorun olmaz.
  • Benden bahsedilmiş, 125 kiloyum, 50 kg daha vereceğim. Eğer video tahmin ettiğim video ise, o video'da daha şişmandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öndeki araca maddi zarar vermediysen devam et
  • Tampon esnek tabi geri çekince esneyip yerli yerinde duruyor hasarsız gözüküyor artık far yıkamamı ayar istikamet motorlarımı radyatörmü intercoolermi kısmet
  • Böyle yerlerde insanı el freni kurtarır.. Santim kaydırmadan çıkılır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.