Şimdi Ara

YOKSİS KAYDI YAPILMAYAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
5.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cumartesi e kayıt yaptım , bugünde okula gidip kesin kayıt yaptırdım fakat hala yoksis kaydım güncellenmemiş bu durum normal midir ?

• Benimki de güncellenmemiş
  • ais den güncelleme yaptınız mı ?
  • history.teacher H kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam normalde telaşlanmam da tatile gidiyorum acil bir durumda okula gidemicem neyse artık ara ara kontrol eder ararım , 23 üne kadar olmazsa mecbur okula gelirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esoes12 kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki 30 dk sonra okula düştü . Bir arkadasın da 5 saat sonra düşmüş. Ben arardım kaç gün geçmiş üstünden. Egitim bilgilerini bir daha güncelle belki olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hdhdjdjdbdbd -- 19 Ağustos 2019; 17:38:54 >
  • Yoksise nasıl giriyoruz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0lution

Yoksise nasıl giriyoruz ?
    YÖKSİS'e giremezsiniz,lisans kazananların girebildiği bir sistem değil. Sadece AİS ÖSYM'de soldaki menüden "eğitim bilgilerim" kısmına tıklayınca açılan yerde liseniz, ve mezuniyet notu gibi bilgiler gözüküyor. Orada altta güncelle butonuna basınca YÖKSİS'ten veri çekiyor. Kazandığınız lisans bölümü güncelle deyince orada gözükmeli. Bahsedilen şey budur.

Eğer gözükmüyorsa okulunuz işlem yapınca gözükecektir. Araya haftasonu girdiği için sistemde gözükmeyen arkadaşların bilgileri gözükecektir. Panik olacak bir durum yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle açıklama için çok teşekkürler , ben güncelle dedim ve kazandığım lisans okulu geldi ve okuyor gözüküyor artık herşey tamam değil mi?

Hocam 16 21 arasi degilmi son tarih

• quote:

Öncelikle açıklama için çok teşekkürler , ben güncelle dedim ve kazandığım lisans okulu geldi ve okuyor gözüküyor artık herşey tamam değil mi?
    Rica ederim, şuan yapmanız gereken tek şey şuraları takip etmektir;

1- Okulun ana sayfasındaki duyurular
    2- Ö.İ.D.B Duyuruları - (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı)
    3- Kazandığınız Fakülte/Bölüm sayfasındaki duyurular

ek madde: Eğer hazırlık okuyacaksanız Y.D.Y.O (Yabancı Diller Yüksek Okulu)'nun duyuruları

Herhangi bir şey kaçırmamak için duyuruları okul başlayana kadar günlük olarak takip etmeniz tavsiye olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoes12

Yaptım hocam normalde telaşlanmam da tatile gidiyorum acil bir durumda okula gidemicem neyse artık ara ara kontrol eder ararım , 23 üne kadar olmazsa mecbur okula gelirim
    Panik yapmanıza hiç gerek yok, güzel güzel tatilinizi yapıp rahatlayın. Ben 16 ağustosta yani kayıt başladığı gece 00.50.00'de kayıt yaptım e-devlet üzerinden bugün sabah YÖKSİS'e işlenmiş ve AİS ÖSYM'de gözüktü.

Kısaca araya hafta sonu girdiğinden okullar bugün sisteme işlemeye başladılar, size sıra gelince sistemde gözükürsünüz. Kısa süre içinde olur. Sıkıntı yapmayın, tatil yapın. Okulda başarılar.
    Benim birde askerlik mevzusu var da şimdi normalde tecil surem bitti lisansa kayıt olduğum için askerliği de tecil edebilirim değil mi?

Teşekkürler hocam zaten mail attığımda da biraz zaman alabilir dediler , 1-2 güne hallolur diye düşünüyorum

• quote:

Benim birde askerlik mevzusu var da şimdi normalde tecil surem bitti lisansa kayıt olduğum için askerliği de tecil edebilirim değil mi?
    Hocam bu konuyu en iyi askerlik şubesi ile çözersiniz. Tecil edersiniz diye tahmin ediyorum ama okuduğum bir yönetmelikte askerlik şubesinin tecili biten ve okula kayıt yaptıran öğrenciyi askere alabileceği, ilgili üniversitenin de kaydı devam ettirip askerlik hizmetinden sonra okula devam edebileceği yazıyordu. Bu konuyu askerlik şubesini arayarak sorun mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoes12

Teşekkürler hocam zaten mail attığımda da biraz zaman alabilir dediler , 1-2 güne hallolur diye düşünüyorum
    Rica ederim, dediğiniz gibi kısa sürede hallolacaktır. Ama siz yine de okulun duyurularını takip etmeyi unutmayın.
    Tamamdır hocam ilginiz için çok teşekkürler

• E kayit yapip sonra neden okula gittin hocam

• freyja.md F kullanıcısına yanıt
    Hocam okul evime 15 dakka :)

Yöksis güncellendi arkadaşlar bu arada

Eyw hocam bende şimdi yaptım peki bu işlemi yapmasaydik ne olurdu

Anladim hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.