Bu benzerlikler 3 şeyden kaynaklanıyor.İsterseniz madde madde sıralayarak detaylıca inceleyelim.
1) Elano 2) Keita 3) Rijkaard
Konu 2008'de açıldığı için bu 3'üde yoktu. Ama şunlar olabilir ;
1) Skibbe 2) Bülent Korkmaz
yanlış: Baros Kewell madensuyu çeeeek
Hazmediğimiz bu transferlerle geçen sene büyük başarılara imza attınız, tebrikler.
teşekkürler, baroş gol kralı oldu. Yaşlı sakat deniler Kewell'ın performansıda ortada. Sonuçta çamaşır makinesi çıkmadı ikiside hadi afiyet olsun
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
İnsan zeka özürlü olunca başka oluyo işte...
Galatasaray Lisesi kaç yılında kuruldu ?
1400'lü yıllarda. Yani 600 yıldır Galatasaray medeniyeti kültürü amblemi simgesi logosu lisansı cartı curtu var. Sizin gibi şike şüke büyü ile yürümüyoruz anam...
Hiç unutmam Jüstinyanüs sabah yoklamalarında elinde kılıçla tırnak muayenesi yapardı. Tam tarih versene bea 1481.
Mekteb-i Sultani 1481 yılında kurulmuştur
Kör cahiller Cahil cühelanlar...
Resmi sitede Man U yada aynı şirket yapmış Galatasaray'ada ne hazımsız heriflersiniz ya !
kendi başkanları atamıza süikast düzenlemiş..çamur at izi kalsın mantığı zavalılar
quote:
Orijinalden alıntı: MaGNuM1
Mekteb-i Sultani 1481 yılında kurulmuştur
Kör cahiller Cahil cühelanlar...
Resmi sitede Man U yada aynı şirket yapmış Galatasaray'ada ne hazımsız heriflersiniz ya !
Tamam ya daha fazla yüklenmeyin, ağlatacaksınız adamları
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
quote:
Orijinalden alıntı: Méxes
Olayı açıklayalım. Malum zamanında bir çok arkadaş çamur atmak niyeti ile bu konuda Galatasaray'a saldırmıştı.
Galatasaray'ın sözde taklit logosu nun sözde sahibi Avusturya Lisesi yani Saint George Lisesi.
Avusturya Lisesi'nin 91 senesine ait yıllığı. Üzerinde okulun logosu var.
86-87 senesi
Bu şekilde yaklaşık 8-10 tane yıllık buldum. Hepsinde Galatasaray arması ile arasında bağlantı bulunmayan bu logo var.
Okul yöneticileri 94 senesinde logo değişikliğine gitmiş. Tahmin edin hangi logo ?
Almayın bunu foruma bir daha
Sevgili fenerli arkadaşlar hazımsızlığı,taş atmayı bırakıp biraz da takımlardan,transferlerden konuşalım dicem ama HAZIMSIZLIĞINIZIN sebebi zaten onlar dimi
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
İnsan zeka özürlü olunca başka oluyo işte...
Galatasaray Lisesi kaç yılında kuruldu ?
1400'lü yıllarda. Yani 600 yıldır Galatasaray medeniyeti kültürü amblemi simgesi logosu lisansı cartı curtu var. Sizin gibi şike şüke büyü ile yürümüyoruz anam...
Hiç unutmam Jüstinyanüs sabah yoklamalarında elinde kılıçla tırnak muayenesi yapardı. Tam tarih versene bea 1481.
Jüstinyanüs
baycan kepaze olmuş.
Tandıık geldi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan_28
Aslında logonun orijinali bu.
Giresun değil mi bura Cumhuriyet ilköğretim okulunun hemen karşısı
Galatasaray Kulübü internet sitesinden Doğan Online(DOL) sorumludur. bunda galatsaraya ait sorumluluk yok eğer çalıntı bişey varsa bu dolun hırsızlığıdır .
Galatasaray Lisesinin Sosyal sınıfındakiler oturup logo düşünürken gidip başka bir lisenin logosunu mu koyacak? komik olmayın ulan!
quote:
Orijinalden alıntı: turkopol
kendi başkanları atamıza süikast düzenlemiş..çamur at izi kalsın mantığı zavalılar
He ya Fb gitsin kendi yalan tarihini düzeltsin.
bir konu daha elde patlatılmıştır. yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.
Bir Avusturya Lisesi mezunu olarak siz Fenerlilere ancak gülüyorum; acınacak haldesiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: pirate_1905
Bir Avusturya Lisesi mezunu olarak siz Fenerlilere ancak gülüyorum; acınacak haldesiniz...
haha ben de 2 sene önce mezun oldum oradan, arkadaşlarla tartışırdık biz de lan bizim amblem Gs'nin amblemine ne kadar da benziyor diye