Şimdi Ara

YOKLAMA KAÇAKLIĞI VE PARA CEZASI DURUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan birkaç ay önce askerlik şubesine gidip tecil durumumu sordum ve 15 şubat tarıhıne kadar sıkıntı çıkmayacağını söylediler.Bedelli askerlikten dolayı yoğunluk olur diye birde zaman bulamayınca tecil ettirmek için bugün gidip halledeyim dedim.Bu sefer 6 şubattan itibaren yoklama kaçağısın dediler ve para cezası alacakmışım.Bu nasıl iş anlamadım ne kadar söylesemde derdimi anlatamadım.Muayene olup belgeleri teslim edince para cezasıda olacakmış.
    Daha önce başına böyle bir durum gelen oldu mu? Bir hafta için bu cezayı ödeyeceğim hemde yanlış tarih verdikleri için

• up
  • Dostum 15 gun icinde itiraz etme hakkin var , ayrica 30 gun icinde odersen 3/4 oraninda indirim oluyor.

Ben suan askerdeyim 1 hafta once cezam geldi 3 yil icin 2200tl istediler.

Cizre'den selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle size hayırlı tezkereler
    İtiraz edersem ödememe gibi bir durum olur mu acaba? Nasıl itiraz edebilirim şubedekilerin pek yardımcı olacağnı sanmıyorum sizin bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensizsuren -- 15 Şubat 2015; 19:00:01 >
  • benim de bu şubat sonu son tarih. gitmiyorum arkadaş gelirse gelsin ceza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık bin tl yakın bir cezası var. Ama sen yeni kaçak durumuna düştünden mühtemelen 180 tl filan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yoklama kaçağı para cezası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.