Şimdi Ara

Yoklama kaçağının tecil şansı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ocak ayında tarafıma bir kağıt gönderilmiş ve şubat 14 e kadar şubeye gitmem gerekiyormuş, ancak bana ulaşmadı bu uyarı kağıdı, şimdi açık öğretime yazılsam sonrasında tecil durumu olabilirmi ?

deneyimli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: c0lds

Merhaba arkadaşlar, ocak ayında tarafıma bir kağıt gönderilmiş ve şubat 14 e kadar şubeye gitmem gerekiyormuş, ancak bana ulaşmadı bu uyarı kağıdı, şimdi açık öğretime yazılsam sonrasında tecil durumu olabilirmi ?

deneyimli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Olmaz dostumm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamazsın kaçak durumunda isen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okurken kaçak durumunda olsan tecil ettirebilirdin ama bu şekilde durum karışık biraz..şubene danış bakalım bi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

okurken kaçak durumunda olsan tecil ettirebilirdin ama bu şekilde durum karışık biraz..şubene danış bakalım bi..

Dostum ben aölde okuyorum kaçak durumuna düşmeden önce okula kayıtlıydım zaten sonradan kanun çıktı bu durumda ben tecil ettirebilirmiyim?

• yeni kanunla 29 yaşına kadar öğrencilik durumu devam ettiği müddetçe tecil edebiliyorsun diye biliyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

yeni kanunla 29 yaşına kadar öğrencilik durumu devam ettiği müddetçe tecil edebiliyorsun diye biliyorum ben.

onu bende biliyorumda kaçakken tecil oluyormu acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yoklama Kaçağı Cezası
    2 ay önce açıldı
    Yoklama kaçağı para cezası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şubene danışırsan daha iyi olur ama ben tecil yapabiliyorsun diye biliyorum
  • Ettirilebilir. Çoğu okuyan kişi kaçak durumuna düşebiliyor istemeden ama ettirebiliyorlar yine tecillerini. Şubeye kalmış bir şey. Arayıp sormakta fayda var. Ya da tecil için gerekli şeyleri alıp gideceksin şubeye. Yapılabilir yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.