Şimdi Ara

Yoklama Kaçağı Cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcansalihakdeniz -- 20 Haziran 2025; 15:18:21 >

• Keşke şubeye gitmişken sorsaydınız. Zaten şubede hesaplanacak. Hatta kayıtlı olduğunuz askerlik şubeden adresinize ceza tebligatı da göndereceklerdir. Hatta 10 gün içinde ödenirse %25 indirim de oluyor. (Bunlar gelen tebligatta da yazar). Ödeme işini, ya vergi dairesine (benimki edevlette vergi borcu sorgulamada çıkmıştı) ya da mal müdürlüğü / deftardarlığa yapılıyor.

Askerlik muayenesi onaylanana kadar yoklama kaçağı durumu işlemeye devam edecek, haberiniz olsun.
    Hakkınızda muafiyet kararı çıkarsa cezayı da iptal ediyorlar diye biliyorum.

Edevlette askerliğim sayfasının en altında kayıtlı olduğunuz şubenin telefonu var, mesai saatleri içinde arayıp sorabilirsiniz. En net bilgiyi şubeden alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, gidip sorduğumda cezayı sorma dediler.

Her yıl sabit mi hesaplanıyor yoksa her yılın kendine göre fiyatı mı hesaplanıyor bilginiz var mı?

• mertcansalihakdeniz M kullanıcısına yanıt

Cezayı sorma derken nasıl yani hocam?

• Gittiğimde para cezası nedir öğrenmek istiyorum dediğimde sorma boşver aile hekiminden tedavi ol gel dedi o kadar. Başvuruyu da telefonumdan yaptırdı.

Hocam niye böyle demişler anlamadım normalde size söylemesi gerekir ne kadar olduğunu.

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161214427

Burada 16 ay için 21 bin çıkmış diye yazmışlar. Üstelik yakın zaman (2025 içinde). Bildiğim kadarıyla güncel tutar üzerinden geriye dönük hesaplanıyor.

En net bilgiyi şubeden öğrenebilirsiniz, yarın gün içinde kayıtlı olduğunuz şubeyi bir arayınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yoklama kaçağı para cezası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankara Şubesi uğraşmak istememiş demek ki. Tebligatı gösterdiğimde de çıkarma onu falan dedi anlamadım bende

Kolayı var

https://www.cimer.gov.tr/

Bir başvuru oluşturun ilgili kurum olarak "Milli Savunma Bakanlığı" seçeceksiniz. İlgili yerlere sevk yaparlar. Borcunuzun ne kadar olduğunun tarafınıza bildirilmesini talep edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.