Şimdi Ara

yoklama kaçağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. 2014 yılından itibaren yoklama kaçağı olarak aranmaktasınız. 2547 sayılı kanunun geçici 67. maddesi gereğince 26.11.2014 tarihinde yüksek öğretim kurumuna kayıtlı olan yükümlülüklerin öğrenim gördükleri bölüme ilişkin azami öğrencilik süresinin hesabında 26.11.2014 tarihinden önceki sürelerinin dikkate alınmayacağı ilgi kanun ile bildirilmiştir.
    2. 2547 sayılı kanunun geçici 67. maddesi gereğince bu haktan faydalanıyorsanız yeni tarihli ek-c2 öğrenci belgesinin açıklamalar bölümünde kanun maddesi belirtilerek 26.11.2014 tarihinden itibaren af kanundan faydalanmıştır öğrencilik hakkı vardır işaretli öğrenci belgenizin aslı ile elden veya posta yolu ile askerlik şube başkanlığına başvurmanız rica olunur.

bana üste belirttiğim şekilde bir mektup geldi.ama ben 88 doğumluyum ve açık öğretim kaydım var.güz dönemi kayıt yenileme tarihinde kayıt yenileyemedim ama bahar dönemi için kayıt yeniledim.c2 belgesi aldım ama askerlik şubesi güz dönemi olmadığı için kabul etmedi.ayrıca almanyada dil eğitimi alıyorum ve almanyada yüksek lisans yapmak istiyorum.Eger Türkiye ye giriş yaparsam karşılaşacağım durum nedir?
    Boy kilo orantısına göre askerlik yapmak için elverişli durumda değilim.Boyum ve kilom arasındaki fark 40.
    Eğer muayene yapılacaksa bu ne kadar zaman alıyor? ( yani bir kaç hafta gibi bir süre beklemem mi gerekir )
    Türkiye ye girişte beni direk askere alma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
    Veya izlemem gereken yol nedir tavsiyelerinize tecrübelerinize ihtiyacım var .

Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yoklama kaçağı para cezası
    6 yıl önce açıldı
    yoklama kaçağı cezası geldi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.