Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Mart 2023; 5:35:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne bok cukuruymus forum. Adamlar sehitleri yermek, sehitlerle alay etmek icin sebep ariyormus resmen.

• Ben şehit çocuğuyum Hakkari'de okuyorum 250 puanla bir bölüme girdim. İstanbul güzelmiş yea 490 puanla alıyormuş hadi geçeyim ben bu bölüme dedim ve kendi bölümümden değişmemek şartıyla başka üniversiteye geçtim. Kimsenin hakkını yedim mi ya? ne yapayım devlet bana vermiş böyle bir hak! Adam kıçını yırtmış 490'lık üniversiteye girebilmek için ama 250 puanla giren birisi kendi bölümü olduğu için üniversite değiştirebiliyor ve bu haksızlık olmuyor öyle mi? sen her üniversite +400 puan falan sanıyorsun herhalde? etrafta barajı geçerek bile girebileceğin bir sürü saçma salak bölüm var ve ayrıca o bölümlerin +400 üstü puanlı üniversiteleri de var.

Arkadaşa katılıyorum ve ekleme yapmak istiyorum.Düşük üniversitelerden , yüksek puanlı üniversitelerin aynı bölümlerine geçiş bana mantıklı gelmiyo.Zaten öğrencide o potansiyel olsaydı o üniversiteyi kazanırdı.Veya itüyle , anadoludaki herhangi bi üniversitenin ögrenciye verdikleri aynı mı? İtüdeki ögrenciyle düşük üniversiteden gelen şehit yakınının kapasitesi aynı mı? Degil.

Bu ülke için hayatını hiçe sayıp şehit olmuş kahraman insanlara ve onların çocuklarına laf eden yok.

Ben sırf referandum yaklastı diye millete şirin görünmek isteyenlere laf ediyorum.

Her türlü destegi devlet verebilir zaten neden böyle bir karar alındı diye düşündünüz mü?
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    hocam adamın diplomasında itü yazmıcak demiş ya adam ailesinden uzak okumak istemeyebilir veya durumu yoktur gitmeye ayrıca adaletsizlik değil diplomada itü yazsa tamam ama kazandıgı yerin adı yazacak sadece derslere girip çıkıcak

Orijinalden alıntı: pieceofme

İmam hatip mezunu olunca normal.

Önce 2 satır yazıyı okumayı öğren sonra üniversite okursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.