Şimdi Ara

Yok mudur şu lanet hastalığın çözümü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahsettiğim şey Seboreik Dermatit. Yüzümün belli kenarları kızarıyor, saç dibimde kabuklanma, pullanma başladı. Bazen hiç olmuyor, bazen de 2-3 gün boyunca geçmiyor. Sırf bu illet yüzünden okula gidemedim 2 gündür. Tavsiyeleriniz var mıdır uzun vadede çözüm olabilecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef aynı sorunu bende yaşıyorum 1-2 haftadır. Aktardan sabun ve şampuan aldım 45 liraya. Şuan olumlu yanlarını görüyorum.

1- Hakiki zeytinyağı ile saç derine masaj yap.
    2- Sade soda ile aynı şekilde saç derine masaj yaparak uygula.

Yüzün için açtığım şu konuyu incele;
    https://forum.donanimhaber.com/m_121044035//tm.htm#121044035

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 22 Kasım 2016; 15:43:30 >
  • Beraberinde kepek sorununuz da var mı?
  • Bende de seboroik dermatit var. genelde kış başlangıçlarında ve hava değişimlerinde artan bu hastalığa karşı çözümler var.ama geçici çözümler.Öncelikle saçlarının kısa olması lazım,ben kış aylarına girişlerde saçımı 3 e vuruyorum.Ve dermovate saç losyonu kullanıyorum.ilk ilaç kullanımında günde bir kez,iki gün üst üste.daha sonra 2 günde bir kez saç losyonunu kullanıyorum ve losyonu sadece hastalığın olduğu yere değil,tüm kafa derime uyguluyorum.Ve bu hastalık güneşte azalır.Ben bu sayede her sene rahat rahat gezebiliyorum.En önemli şart saçların kısa olması.Saçlar uzunken istediğin kadar çabalasan da geçmez.Yüzümde özellikle burun ve kaşlarda olan kızarıklıklar da kendiliğinden geçiyor.
  • Bende de hiç olmazdı şu sıralar kepek mi saç derim mi anlayamadım süreli kafamdan fırlıyorlar valla
  • Kansere çözüm bulmak daha kolaydır herhalde.
  • + olarak eklemek istediğim,sana sabun kullan diyenleri dinleme.Sabun ve türevleri daha da arttırıyor.Yumuşatması için zeytinyağı kullanabilirsin ama. Bu arada ben bu hastalığa 19 yaşında yakalandım.şuan 32 yaşındayım.Yani bir çok şeyi denedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah hocam özellikle yüz için arıyordum. Burun kenarlarında, kaşımda, şimdi de bıyık bölgesinde çıkmaya başladı. Hatta sırtımda bile var hocam bu pullanma. Stres yapmayın diyorlar başka da tavsiyeleri yok bu doktorların.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc

Eyvallah hocam özellikle yüz için arıyordum. Burun kenarlarında, kaşımda, şimdi de bıyık bölgesinde çıkmaya başladı. Hatta sırtımda bile var hocam bu pullanma. Stres yapmayın diyorlar başka da tavsiyeleri yok bu doktorların.

Çözümler genelde geçici oluyor aynen. Allah şifa versin.
  • 2 kaşımın arasında oluyor arada bide kulak çevresi sinir birşey
  • Genelde stresten oluyor,fazlası saç dökümüne kadar gidiyormuş bi yerde okumustum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözümü olan birşey değil. sinir stresten uzak durun fazla yağlı yiyeceklere yüklenmeyin. özel şampuanlar var bunun için ama sadece etkisini azaltıyor. fazla uzun saçlı gezmeyin. günlük temizliğinize dikkat edin. kaşıma isteği falan gelirse engel olmaya çalışın o saç derisi altındaki soyulmalar daha da artıyor bu sefer. yaş ilerledikçe geçmese bile sıklığı azalır. geçmiş olsun hepimize.
  • Boks kursuna git kesin çözüm.
    Ne sinir kalıyor nede stres bende kesin çözüm oldu inşallah seninde sıkıntın çözülür.
  • bunun çözümü sistemiz retinoid tedavisi yani düşük dozda roaccutane kullanarak kurtulabilirsiniz
  • Pirdolin
    Kadolin
    Konazol

bu 3 şampuanı al. pirdolin ve kadolin biraz pahalı. neyse bu şampuanları dönüşümlü olarak her gün kullan. bir gün pirdolin bir gün kadolin bir gün konazol şeklinde kullan. saçını yıkadığın zaman yüzüne de sür bu şampuanları. 3-4 dk bekle ve yıka kafanı ve yüzünü. 1 haftada bile etkisini göreceksin.
  • ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konazol adlı şampuanı bi deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.