Şimdi Ara

YOK MU GTA 4 UZMANI (OYUN ORJİNAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi kaç gün önce orjinal gta 4 aldım online oyun için ama şu games for windows live denilen gereksiz ve saçma uygulama yüzünden online oynuyamıyorum. Hem burda ve netteki diğer bi çok forumda araştırıyorum günlerdir sorunu yaşayan çok ama çözebilen yok aranızda online oynayan vardır mutlaka lütfen bi yardım boşunamı para verdik...
    sorun tam olarak şu oyunu yükledim hikaye modunda oynayabiliyorum ama online oynamak için gfwl online olmak gerekiyo ama gfwl online olamıyorum social club sorun yok gfwl a da masaüstünden girebiliyorum ama oyun içinden girmiyor tüm güncellemeler yapıldı böyle gereksiz cevaplar için yorulmayın oyun içinden live seçip join diyorum e mail ve şifremi yazıyorum ama olmuyor hata bu THE LİVE SERVİCE MAY BE UNAVAİLABLE, OR THERE MAY BE AN İSSUE WİTH YOUR HOME NETWORKİNG EQİPMENT OR FİREWALL TO CHECK LİVE SERVİCE STATUS GO TOWWW.XBOX.COM

çözebilen mutlaka vardır biyardım lütfen

ilk kez konu açıyorum hata varsa affola

• kimse yok mu ya çözebilecek

Orijinalden alıntı: bkaakco

Offline profil oluşturman lazım.

ii de offline profil olursa online oyuna giremem eğer öyle yapacaksam niye orj. oyun aldım ki....
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.