Şimdi Ara

Yok mu arkadaşım bunun kısa yolu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yokmu arkadaşım çarpanlara ayırmanın kısa bi yönetimi kolay bi yolu nefret ettim kendisinden ne iğrenç bi konuymuş arkadaş.

• çok soru çöz 1-2 yöntem var bide onları ögren zor degil okadar yav.
  • hakkaten işkence (x-y)(y+x) ama başka yolu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: killyex

Yokmu arkadaşım çarpanlara ayırmanın kısa bi yönetimi kolay bi yolu nefret ettim kendisinden ne iğrenç bi konuymuş arkadaş.

Abicim işkence dedğin gibi ama başka yolu yok çözmeye dewam mutlu son için
  • çarpanlara ayırma sorularını çözmenin en kolay yolu yerine koyma metodudur.Lise döneminde modüler aritmetik ile birlikte en sevmediğim konu çarpanlara ayırma idi.Daha sonraları yerine koyma metoduyla bütün soruları yapar oldum.Bu yöntem ygs ayarındaki sorularda kesinlikle işine yarayacaktır.Zaten başka biryerde de önüne çıkmaz bu konu.
  • x=2 ,y y=1 ver
  • sürekli çabalarsan konu için en yakın zamanda öğrenirsin erken pes etmemeyi öğren birçok konuyu halledersin.zor olmasaydı herkes yapardı zaten o zamanda bir anlamı kalmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x=1 y=2 ver baktın olmuyo aynı sonuç çıkan 2 çık var. x=1 y=3 ver :)Soru Çok karışık bile olsa en garanti çözüm yoludur:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateşkes -- 6 Eylül 2010; 8:12:21 >
  • Teşekkür ederim hepinize ygs'ye hazırlanıyorum ve 11 yıldır ders calısmadığım için şimdi zorluklarını çekiyorum deli olcam arkadaşlar inşallah halledebilirim .
  • Öss'ye hazırlanırken karsılastıgım en zor sorular çarpanlara ayırma sorusuydu. Dershane resmen dayıyordu kazık soruları.

Ama Öss o kadar kasmıyo bu konuyu kolay soruyolar merak etme.
  • En zevkli ve kek olan konudan nasıl tiksiniyorsunuz? Bu kadar zevkli bir konu yok matematikte. İntegralde ne yaparsınız bilemem artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

En zevkli ve kek olan konudan nasıl tiksiniyorsunuz? Bu kadar zevkli bir konu yok matematikte. İntegralde ne yaparsınız bilemem artık.

Türev-integral daha keyifli bence. Son sınıf konusu olduğu için biraz ön yargıyla yaklaşılıyor diye düşünüyorum.
  • %50'si 1 ya da x çıkıyo gerisini çözme (rakipsin ne de olsa bu sene )
  • değer veriyodum ben paso ki diğer türlü hakkaten daha uzun sürüyodu.
  • ben değer veriyorum yine olmuyo :D nasıl yapıyosunuz yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killyex

ben değer veriyorum yine olmuyo :D nasıl yapıyosunuz yav.

olmasi lazim.yanlis cikmasi imkansiz gibi bise.sinifta vardir elbet deger vererk cozen biri.ona birebir olarak sor
  • En kolay konulardan biri yapmayın ama formülleri bildikten sonra biraz düşünüp rahatca görebilirsiniz. Keza integral türev de zevkli konulardır

Bana da mat1 deki ''kaç sayı gelebilir'' '' en küçük değeri ne olabilir'' tarzı sorular zor geliyor
  • bende faktoriyel-asal sayılar-ebob ekoka çıldıyorum ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.