Şimdi Ara

YÖK Baraj Puanını Kaldırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YÖK'ün yeni yaptığı düzenlemeye göre Yurtdışında öğrenim gören öğrenciler için ; mezun olduklarında denklik almaları için uygulanan YGS/LYS baraj puanı kaldırılmış olup artık baraj puanı diye bişey kalmamıştır.Bunun yanında mimarlık ve sağlık alanında uygulanan eski baraj puanı sadece Azerbaycan için devam etmektedir.Diğer tüm ülkeler için kaldırılmıştır.Tüm arkadaşlara hayırlı olsun.

• Teşekkürler Bilgilendirdiğiniz İçin.
  • Rica ederim.
  • Internette arattim bulamadim ,link verirmisin acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager33

Internette arattim bulamadim ,link verirmisin acaba?

YÖK'ü bugün arayarak bilgiyi aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Mükemmel haber. Bende şimdi tarih defterimi okuyacaktım. Hem yabancı dil çalışıp hem ygs çalışmak canımı sıkıyordu. En içten teşekkürlerimi iletiyorum.

Rica ederim dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

YÖK'ün yeni yaptığı düzenlemeye göre Yurtdışında öğrenim gören öğrenciler için ; mezun olduklarında denklik almaları için uygulanan YGS/LYS baraj puanı kaldırılmış olup artık baraj puanı diye bişey kalmamıştır.Bunun yanında mimarlık ve sağlık alanında uygulanan eski baraj puanı sadece Azerbaycan için devam etmektedir.Diğer tüm ülkeler için kaldırılmıştır.Tüm arkadaşlara hayırlı olsun.

Bir yanlış anlaşılma olmasın hocam? Yapılan şey olumlu bir adım değil zira.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

YÖK'ün yeni yaptığı düzenlemeye göre Yurtdışında öğrenim gören öğrenciler için ; mezun olduklarında denklik almaları için uygulanan YGS/LYS baraj puanı kaldırılmış olup artık baraj puanı diye bişey kalmamıştır.Bunun yanında mimarlık ve sağlık alanında uygulanan eski baraj puanı sadece Azerbaycan için devam etmektedir.Diğer tüm ülkeler için kaldırılmıştır.Tüm arkadaşlara hayırlı olsun.

Bir yanlış anlaşılma olmasın hocam? Yapılan şey olumlu bir adım değil zira.

YÖK'ü aradığımda bu şekilde bilgi aldım.Olumsuz bir tarafı sadece Azerbaycan için mevcut diğer türlü tabikii iyi çünkü hazırlık yılı lisans'tan sayılmadığı için adayların o yıl tekrardan YGS ve LYS'e girmesi gerekiyor ancak çoğu kişinin bundan haberi olmadığı için girememişti.

• Bilgilendirme için teşekkürler hocam
  • Hocam şimdi denklik için sınava girilmeyecek mi yanlış anlamış olmayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Nomad

Hocam şimdi denklik için sınava girilmeyecek mi yanlış anlamış olmayayım

Denklik sinavi ile ilgisi yok bunun eskiden ygs lys barajini gecemeyenler denklik sinavina giremiyordu simdi onu kaldirdilar sinava herkes giricek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.