Şimdi Ara

Yok Artık FUll Kutulu Saglam - N91 140(Pazarlıksız) Resimler Eklenmiştir - Son İndirim....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Slm arkadaşlar;

N91
    yaklaşık 1.5 yıl önce garuda'dan almış oldugum N91(4Gb) imi satıyorum. Hiç bir sorunu yok takır takır çalışıyor. kapağında dahi çok sorun yok ama camına toz kaçtığı için temizlemek istedim açıp geri kapattım ama yapıstırıcı sürmem gerekti.Cok cok kücük bir nokta kadar hiçbir şekilde kullanımda rahatsızlık vermeyen ekranda yapıstırıcıdan kaynaklanan bir iz var. neyse telefon iyi durumda kutusuna varıncaya kadar her şeyi duruyor. faturası da dahil. masa üstü şarj, orjinal kulaklık, orjinal şarj makinesi ve usb kablosu ve kitapcıklar :)
    neyse fiyata gelince de; 150lira. çok çok çok az bir pazarlık yapılır sünnettir...

E75 SATILDIIII ( 4GB Hafıza Kartıyla Beraber)
    2. olarak bugün aldığım daha bırakın telefonu açmayı bataryası dahi boşetinde :) Jelatini duruyor ekranda doğal olarak.Kutusuyla verilecektir. Telefon,kulaklık,şarj cihazı,deri kılıf,4gb micro sd hafıza kartı, kutu içinden cıkan belgeler,cd si ve yurt dısındaki garanti kartı verilecek.
    İstedigim fiyat 650lira . çok diyenler olursa bunu almasın.Deri kılıf ve hafıza kartını da verdiğimi göz önünde tutun lütfen.
    900 lira bildigim kadarı ile fiyatları. yurt dısı cihazı oldugundan dolayı 650 liradır.
    E75 i sadece ve sadece iphone ile takaslamak istiyorum ama tabiki 3g ve temiz olan bir iphone ile.. eskisi artısı konusulur ama berdigim gibi bi cihaz isterim. Ek olarak sormak istediğiniz bir durum olursa PMle ulasabilirsiniz.

E75 fiyat linkleri :
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-e75-fiyati,021833.html
    http://www.cimri.com/nokia-e75-cep-telefonu

ps1: Kasım 1 de Türkiyeme geliyorum. Ozaman alabilirsiniz isterseniz havaalanından:) Atatürk Havaalanı Yaklasık 16:30 civarlarında :)
    ps2:N91 in fotolarını koycam en yakın zamanda. E75 in fotolarını istemeyin zaten 0 makina. Yok isterim derseniz yine de koyarım.

Hatta elimde beyaz 0 aynı kutu içeriği olan E71 var onu da takaslarım diycem ama kuzenime almıstım sormak lazım :))

iyi günler dileklerimle. Saygılarımla...

Edit: Ekleme

Yok Artık FUll Kutulu Saglam - N91 140(Pazarlıksız) Resimler Eklenmiştir - Son İndirim....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematiche -- 9 Kasım 2009; 15:10:45 >

• N91 in fotolarını koyarmısın?
  • Hocam daha henüz uyumadım saat burda 09:50 :) Uyuyayım biraz aksama koyarım bi terslik olmazsa..

Edit : Resim ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematiche -- 25 Ekim 2009; 4:08:43 >

• bende n91 in resimlerini bekliyenler arasındayım
  • Sonunda bende bi tane alcam şu n91den bakalım ne zaman :D çok merak uyandırdı bu kadar ilgi görmesi bende denemek istiyorum

yada güney abi senden kiralıyayım iki gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur294

Sonunda bende bi tane alcam şu n91den bakalım ne zaman :D çok merak uyandırdı bu kadar ilgi görmesi bende denemek istiyorum

yada güney abi senden kiralıyayım iki gün

bırak kiralamayı dokundurmam bile n91 ime
  • n 91 e ciddi talibim resimlerini yükleyebilir misiniz..ankaradan elden alırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankaradan elden teslim secenegi mevcuttur ama bir arkadasım aracılıgı ile cünkü Ankarada okumustum o yüzden Ankara kaldı degistirmeye calısıyorum olmuyor. Yine de var elimizde secenekler.. Fotoları koycam arkadaslar gerekli acıklamayı da yazıcam tamamen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematiche -- 25 Ekim 2009; 4:09:42 >

• Resimler eklendi arkadaslar.. Bakın sonra tekliflerinizi verin... Aldıgımdan beri titiz kullanmaya calıstım ama ister istemez yıpranma oldu. titiz bir kullanıcıyım ki kutusuna varıncaya kadar duruyor :) olmadı bi yeni kasa cillop gibi yapacaktır :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematiche -- 25 Ekim 2009; 4:07:28 >

• Resimler devam... Albüme cevirdim msjı ama resim eklemede hata verdi. ondan böyle yapıyorum kusuar bakmayın. her mesaja koymaya calıstım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematiche -- 25 Ekim 2009; 4:12:38 >

• telefonunuzun kasa değişimi gerekli bence bende alırsam hasasını değiştiririm diye düşünmüştüm ama servis. n 91 in kasa değişimi için 120 lira istedi benden..resmen oha diyesim geldi.....
  • KAsa degisimi evet yaparsan 0 olacak cihaz. ama bence gerek yok ben kullanıyorum su anda... 70-80 e 0 kasa bulabilirsin..
  • kesinlikle çok çok çok iyi bi fiyattelefonun kasası bundan iyi durumda olsa satacağın fiyat zaten 200 olurdu.pazarlık payı da var demişin.ben olsam bu cihazı 150den tek kuruş aşağı kesinlikle ama kesinlikle vermem.sen resim ekliyene kadar malesef slayer_00 dan bi n91 aldım.almamış olsam direk alırdım bu cihazı
    hayırlı satışlar.
    allah karşına ölücüleri çıkarmasın
    çıkarırsada sakın ucuz bırakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarmacit

kesinlikle çok çok çok iyi bi fiyattelefonun kasası bundan iyi durumda olsa satacağın fiyat zaten 200 olurdu.pazarlık payı da var demişin.ben olsam bu cihazı 150den tek kuruş aşağı kesinlikle ama kesinlikle vermem.sen resim ekliyene kadar malesef slayer_00 dan bi n91 aldım.almamış olsam direk alırdım bu cihazı
    hayırlı satışlar.

Abi ben mi alsam şu telefonu valla ne yapsam bende bi merak uyandırdın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarmacit

kesinlikle çok çok çok iyi bi fiyattelefonun kasası bundan iyi durumda olsa satacağın fiyat zaten 200 olurdu.pazarlık payı da var demişin.ben olsam bu cihazı 150den tek kuruş aşağı kesinlikle ama kesinlikle vermem.sen resim ekliyene kadar malesef slayer_00 dan bi n91 aldım.almamış olsam direk alırdım bu cihazı
    hayırlı satışlar.

Hocam zaten bence de fiyat gayet iyi pazarlık sünnettir diye söyledim.. Yoksa cok düsmem 0 kasa 60 a bulunabiliyo. 200 e 0 makina olabilecek :) neyse yorumun icin cok tesekkürler.. bundan daha kötü kasalar daha pahalı genelde.. E75 var 0 elimde iphone alcam ondan satıyorum. yoksa en son satacagım telefon. müzik konusunda daha iyi bir alet kesinlikle yok. kitapcıklarına kadar her seyi duruyor. iyi bakmama ragmen telefona istemsizce rengi atıyor...

• Arkadaslr bu arada 0 kasa degisimi 70 lira civarında. orjinal full kasa degisimi. 200 lira gibi bir fiyata 0 gibi Nokia N91 iniz olacak :) neyse satlmazsa ben yapıp devam edicem zaten...
  • cevaplandı
  • pm:)
  • CVP landı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.