MSI PRO B650-S Wifi
-Kartı 3 Agustos 2024 tarihinde incehesaptan aldım.
-Beraberinde aldıgım ryzen7 7800x3d ile kullanıldı.
-6 ay önce beyaz sisteme gecme hevesiyle Msi B650m Project Zero Wifi kartına gecis yaptım.
-Net sekilde 6 ay veya daha fazladır yatıyor. öncesinde de cok az kullanıldı zaten.
-Msi anakartların 3 yıl garantisi oldugunda halen 2 yıl daha(03.08.2027 ye kadar) garantisi mevcuttur.
-Full kutu fatura ve garantisi mevcut.
Fiyat : 5999 Lira (Pazarlık ve takas maalesef yok.)

-------------------------------------------------------------------------------------
MSI Z590 Tomahawk Wifi
-Anakart full kutuludur.
-Kutusu ve faturası mevcuttur fakat garantisi 3 ay önce bitmiştir.
-Yaklasık 1 yıldır kullanılmıyor. Elimdeki tüm parcaları satma kararıyla satısa cıkardım.
-Hiçbir sorunu yoktur. Diger ilanlarımdaki i7 11700KF ile kullanıldı.
Fiyat : 5999 Lira (Pazarlık ve takas maalesef yok.)

-------------------------------------------------------------------------------------
Gigabyte H610m H V2 DDR4
-Anakart 1 sene önce vatandan hazır sistemle alındı. Alındıktan 3 ay sonrasında islemcide hata oldugundan garantiye gönderildi.
-İslemci degisimi yapıldı. Bu sürecte AMD sistem kuruldugu icin yaklasık 8 aydır bosta yatan anakartı satma kararı aldım.
-Kart full kutulu 0 ayarında satılıktır.
Fiyat : 2199 Lira (Pazarlık ve takas maalesef yok.)

MSI X570 Gaming Edge Wifi
-Anakart aldıgım bir sistemle birlikte geldi.
-Hiçbir sıkıntısı yoktur.
-Fotografta görünmese de wifi antenleri mevcuttur.
-Kutu fatura garanti mevcut degil maalesef.(saglam sekilde kutulanıp gönderilir.)
Fiyat : 4999 Lira (Pazarlık ve takas maalesef yok.)

ASUS TUF B450 Plus Gaming
-Anakart aldıgım bir sistemle birlikte geldi.
-Hiçbir sıkıntısı yoktur.
-Kutu fatura garanti mevcut degil maalesef.(saglam sekilde kutulanıp gönderilir.)
-Anakart aynası maalesef yoktur.
Fiyat : 3499 Lira (Pazarlık ve takas maalesef yok.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.