Şimdi Ara

Yoğurt Zehire İyi Geliyorsa Niye Balıkla Yoğurt Yemiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zehirlenenlere sarımsaklı yoğurt sarımsaklı ayran yoğurt ayran bunlar yoksa en azından süt içiriyorlar, neden yoğurt verdiniz diye sorunca süt yoğurt zehiri alır diyorlar. o zaman niye balıkla yoğurt yemiyoruz. hem madem ton balığı gibi büyük boy balıklarda çok fazla zehir var diyorlar niye en azından ton balığı yerken zehirlenmeyelim diye yoğurt yemiyoruz, yoğurt ton balığının zehrini almaz mı?



    Yoğurt Zehire İyi Geliyorsa Niye Balıkla Yoğurt Yemiyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________
  • Ben surekli yerim yogurtla baligi.Bugune kadar zehirlenmedim.Oyle bir sey olsa sizce neden raki-balik mekanlarinda sutlu-yogurtlu urunler olsun?

    Ama cok garip bir deli kuyuya tas atmis halen cikartamiyoruz :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Bekçilere Kim Bekçilik Edecek?
  • Balığı sürekli süt ürünleriyle tüketiyorum. Zehirlenme olayı yoğurtla değil balıkla alakalıdır. Eğer balık bayatsa yoğurttan bağımsız olarak, zehirlenme riskiniz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Bir kerre sevip vuslata erdiyse cihanda, ömrün iyi rü'yâsına dalsın, uyusun rûh. Bin zevk aramak kaydına düşmekle zamanda, her gün yorulup, nafile bin yıl yaşamış Nûh.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    neden domuz eti yiyemiyoruz?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.