Şimdi Ara

yoğurt yedim hiç tad yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • butun markalar aynı.şimdi yine yedim damak tadı hiç yok,gözü kapat ye ne yediğini mümkün değil anlayamazsın,garanti ediyorum.tad yokki anlaşılsın.sanki dilin tad alma duyu yok

• Ayran iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Ayran içtik ayrı düştük

• Hayatimin en guzel sutlerini, sebzelerini meyvelerini avrupada en guzel yogurdunu avustralyada yedim.Turkiye ne yazikki inanilmaz derecede katkili ve kalitesiz gida satiyor.

Yogurda gelicek olursak cildirmistim hic bir yogurt yurtdisindaki gibi guzel degildi neler neler denedim suzmesinden cesidine. Birgun annem a101 den manda yogurdu getirmis.Aha dedim buldum tadi.

Cok iyi olmasada a101 manda yogurdu en lezzetli yogurttur.Diger yogurtlar sudur

• Yoğurt dediğin ekşi olur.
  • Yapması basit hocam. Bir de yapıp lezzetini görün

Ev yapımı yemeye alıştıktan sonra kireç gibi geliyor hepsi zaten. Evde yapmadan önce Torku alıyorduk belki biraz daha iyiydi yapma imkanınız yoksa

• Hazir yogurt almayin almayin almayin almayin almayin almayin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç zeytin yemedim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hazır yoğurt yiyemiyorum kusasim geliyor.

Yoğurdu evde yapıyoruz. Yedikce yiyesim geliyor cok cok iyi tadi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klord

Hayatimin en guzel sutlerini, sebzelerini meyvelerini avrupada en guzel yogurdunu avustralyada yedim.Turkiye ne yazikki inanilmaz derecede katkili ve kalitesiz gida satiyor.

Yogurda gelicek olursak cildirmistim hic bir yogurt yurtdisindaki gibi guzel degildi neler neler denedim suzmesinden cesidine. Birgun annem a101 den manda yogurdu getirmis.Aha dedim buldum tadi.

Cok iyi olmasada a101 manda yogurdu en lezzetli yogurttur.Diger yogurtlar sudur
    Köy yogurdu denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

Köy yogurdu denediniz mi?

Alıntıları Göster
    Hocam annem babam yapinca onlari yiyorum.Babam zaten koylu sayilir.Ancak gene tadsiz ama saglikli ve yogurt oldugunu hissediyorsun.Ben yogurdu biraz kati ve eksi seviyorum.Babam oyle yapmiyor :)

Bu arada sut tuketmekten tiksindim turkiyede. Gunluk sut bile olsa en az 1 hafta gidiyor.Avrupada bir ulkede kutu sut aliyordum 3 gunde yogurt oluyordu kendi kendine cok tazeydi hersey cok cabuk bozuluyordu. Aslinda adamlar dogrusunu yapiyor.Bide ulke genelde cok soguk ve kar altinda ama sebzeler o kadar tazeki, turkiyeden- italyadan falan en iyilerini getiriyorlar satiyorlar orda.Yani turkiyenin en iyi urunlerini yemek isteyenler avrupaya cikip yesin geri gelsin, Cok ilginc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klord -- 5 Aralık 2018; 1:26:47 >

• Hazır yoğurtların hepsi öyle ne tat var ne koku. Evde kendiniz yapın yemeye doyulmuyor.
  • ayak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.