Tek ihtiyacım kimliğimi alıp farklı şehir de yaşama devam etmek , eş dost akraba görmek istemiyorum. Ailem ile yaşıyorum , kız arkadaşımdan ayrıldım.(sebep bu değil) Benim ufacık hatalarım kimseye zarar olmayan insanların diline düşüyor , diline düşen insanlar hayatları çöpten ibaret. Ailemle yaşıyorum çok iyiler fakat kendimi görünmez kafeste hissediyorum. İşsizim onun da etkisi olabilir , sinovac aşısı oldum belki ölürüm diyerek. Çok büyük intihar hissim var ama cesaretim yok. Dün gece kulaklığımı taktım ve tüm herkesin öldüğünü dünya da tek kaldığımı düşündüm 10-15 saniye sıkıntım gitti farkettim ki derdim insanlarmış. Bazen kafayı yediğimi düşünüyorum. Yanım da olan 1’si var amcamın oğlu 10 yıl beraber büyüdük kendisi evli. Farkediyor beni fakat dilimden sözcük çıkmıyor. Bir ağlama hissi geliyor , ağlayamıyorum. 4-5 yıl önce bu foruma ‘mutluyum’ başlığı açıcak mıyım ? sorusunu sordum evet 25’i devirdim ama o konu gelmedi. Her gün başka dert , intihar edenleri hiç yadırgamadım , cesaretlerini kutluyorum. Belki benim sıkıntım onların yanın da hiçtir. Okusanız da okumasınız da sizleri seviyorum , arkadan konuşmaz , yargılamaz , çıkar beklemezsiniz. İyi ki varsınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 8 Temmuz 2021; 4:20:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yoğun intihar hissim. Sadece buraya yazıyorum.

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çalışkan Avare
Bu mesaj silindi.Gitmiyorum hocam , gitmeyi de düşünmüyorum. İntihar etmeyeceğimi biliyorum. Fakat şu an ölsem üzülmem.
Fazla takıntılıyım , asosyal ve tipsiz biri de değilim bu bakımdan da sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün okuduğum beşinci ntihar konusu bu. Çoğu kişinin derdi ortak;maddiyattan tut, kız arkadaştan ayrılma mevzularına kadar... Bu düşüncelerden geçmiş biri olarak söyleyebilirim ki, güç de olsa insan intihar etme motivasyonunu sağlayabilir ama iş güçlü olmaya, direnmeye ve o çok istediği ve bulamayınca da intihar edeceğim dediği "mutluluğu" inşa etmeye gelince pes eder. Umarım pes edenlerden değil de mücadeleci olmaya karar verenlerden olursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 8 Temmuz 2021; 2:20:0 >
quote:
Orijinalden alıntı: akbey617
Bugün okuduğum beşinci ntihar konusu bu. Çoğu kişinin derdi ortak;maddiyattan tut, kız arkadaştan ayrılma mevzularına kadar... Bu düşüncelerden geçmiş biri olarak söyleyebilirim ki, güç de olsa insan intihar etme motivasyonunu sağlayabilir ama iş güçlü olmaya, direnmeye ve o çok istediği ve bulamayınca da intihar edeceğim dediği "mutluluğu" inşa etmeye gelince pes eder. Umarım pes edenlerden değil de mücadeleci olmaya karar verenlerden olursun.Derdim maddi ve kız da değil , artık umudum kalmaması. Hassas kalpler için cehennem olan dünyayı yaşıyorum. 1 olayı 1000 kez düşünüyorum.
Kız arkadaşımdan sonrasını okumadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
intihar edince eline hiçbir şey geçmeyecek, nefes aldığın her an hayatını değiştirmek için bir şansın var demek.Neden bu şans bir umut bile olsa onu yok etmek istiyorsun ki ? İntihar ettiğinde bir şansın olmayacak.
-
Olay basit lakin önce kendinin doktoru olman gerek senin sorunun kendi ruh halinle alakalı belli ki yol aramaktan bıkmış gibisin şalterleri karışık karanlığa atlıyorsun ama bunu yaparken bile çevrende olanlar yüzünden tam verim alamıyorsun bu yüzden değiştirmek çare gibi geliyor sana olmaz demiyorum çare olabilir lakin maddi imkanlar buna ne kadar müsaade edecek maden yalnız kalamıyorsun o halde yeni kişiler tanıman gerek lakin bu sefer kendini düşünerek hareket et karşıdakinin her dediğine kafayı takma .... Bilmiyorum belki yazım seni anlatmıyor yanılıyor olabilirim ama ufakta olsa seni bir yerden yakalamışımdırda belki azda olsa yardımım dokunmuştur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LaciRomantik
Kız arkadaşımdan sonrasını okumadım.Olay kız değil ki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1C9B63C59intihar edince eline hiçbir şey geçmeyecek, nefes aldığın her an hayatını değiştirmek için bir şansın var demek.Neden bu şans bir umut bile olsa onu yok etmek istiyorsun ki ? İntihar ettiğinde bir şansın olmayacak.
Hocam intihar edecek cesaretim yok ama ruh halim böyle. İşte o şans bana gelmiyor tam bi yerden başlarken bi yerden patlıyor,
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK
Olay basit lakin önce kendinin doktoru olman gerek senin sorunun kendi ruh halinle alakalı belli ki yol aramaktan bıkmış gibisin şalterleri karışık karanlığa atlıyorsun ama bunu yaparken bile çevrende olanlar yüzünden tam verim alamıyorsun bu yüzden değiştirmek çare gibi geliyor sana olmaz demiyorum çare olabilir lakin maddi imkanlar buna ne kadar müsaade edecek maden yalnız kalamıyorsun o halde yeni kişiler tanıman gerek lakin bu sefer kendini düşünerek hareket et karşıdakinin her dediğine kafayı takma .... Bilmiyorum belki yazım seni anlatmıyor yanılıyor olabilirim ama ufakta olsa seni bir yerden yakalamışımdırda belki azda olsa yardımım dokunmuşturHocam bazı şeyleri kabullenip insanlar yok gibi davranmam gerecek ama çok zor gibi en büyük zorluğu ailem ile yaşıyor olmam. Ailem ile sıkıntım yok fakat görünmez bir baskı var
-
Parası iyi olmasa dahi bir işe gir onların görünmez baskısı anında kalkacaktır zamanla iyi bir yer bulunca iş yerini değiştirirsin hatta direk full time yerine part time işe gir en temizi vücut alışınca full time geçiş yaparsın eve üç beş birşey getir en kötü sebze götür eve bu bile artar evdeki ailene zaten aran iyi dedin ... yavaş yavaş toparlanır hayatın ... insanlara bakış açın birden oluşmadı zamanla birşeyler tetikledi ve tecrübe edindin eğer kafa yoracaksan birşeylere önemli şeylere yor o bana bunu dedi o bunu dedi diye kafa yorma birçok insan boş konuşuyor sadece konuşmak için konuşanlar var neyse o konu farklı kısaca yol oluşturmaya devam et zamanla sende yürürken soluklanmayı öğreneceksinquote:
Orijinalden alıntı: timucinkaloriferHocam bazı şeyleri kabullenip insanlar yok gibi davranmam gerecek ama çok zor gibi en büyük zorluğu ailem ile yaşıyor olmam. Ailem ile sıkıntım yok fakat görünmez bir baskı var
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir sürü bit yavrusu yaşıyor hırsızlar yaşıyor katiller yaşıyor tecavüzcüler yaşıyor en aşağılık insanlar bile ölmemek için çabalıyor. Bu kadar pis insanın içinde bir tek sen mi ölmelisin, sadece sen mi yaşamayı hak etmiyorsun? Akıllı ol akıllı.
Ölüm zaten kaçınılmaz son, bu hayata imzanı at. Madem ölümden korkmuyorsun ömrünü başarılı olabileceğin bir alana ada.
quote:
Orijinalden alıntı: 120205044
Bir sürü bit yavrusu yaşıyor hırsızlar yaşıyor katiller yaşıyor tecavüzcüler yaşıyor en aşağılık insanlar bile ölmemek için çabalıyor. Bu kadar pis insanın içinde bir tek sen mi ölmelisin, sadece sen mi yaşamayı hak etmiyorsun? Akıllı ol akıllı.
Ölüm zaten kaçınılmaz son, bu hayata imzanı at. Madem ölümden korkmuyorsun ömrünü başarılı olabileceğin bir alana ada.boş motivasyon. sence intiharı düşünecek kadar tükenmiş birisini hayata imza atma gibi bir olayı umursar mı?
-
Gelin edelim beraber hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boş vermek en kolayı. O yüzden size verilen bu “hayat”ı değerlendirin. Bir daha gelmeyeceksiniz sonuçta dünyaya. Mutlu yaşamaya çalışın etraf olumsuzluklarla dolu olsa bile
quote:
Orijinalden alıntı: Battlefield Maşuku
Boş vermek en kolayı. O yüzden size verilen bu “hayat”ı değerlendirin. Bir daha gelmeyeceksiniz sonuçta dünyaya. Mutlu yaşamaya çalışın etraf olumsuzluklarla dolu olsa bile+1
ayrıca çalışmak hayattır. bir uğraş bul kendine. meslek, hobi vs.
ve ne olursa olsun kimsenin hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme. fakat asla boş verme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 8 Temmuz 2021; 7:8:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: G A N D A L Fboş motivasyon. sence intiharı düşünecek kadar tükenmiş birisini hayata imza atma gibi bir olayı umursar mı?
Alıntıları GösterKendi kendimi intihardan 1. Paragraftaki motivasyonla şekilde vazgeçirdim.
Hayatta en büyük motivasyon kaynağı ölümdür. Ölüm ol asa kimse bir şey yapmak istemez. Psikolojide thanatos kavramı ile bu açıklanır. Breaking bad dizisinde de buna benzer bir olay var. Ölümü kabullenmiş bir insan normal bir insana göre çok daha başarılı olacaktır çünkü kaybetme riski yada hayatı kaçırma kaygısı olmaz.
Ben şuan ölüm korkusundan arınmış bir şekilde 1 kadın 1 makam ve 1 mal hedefine ulaşmak ve Allah'ın rızasına uygun yaşayıp ölmek motivasyonu ile yaşıyorum. Yani ölmeden önce yapmak istediklerimi ahiretimi mahvetmeden yaşama peşindeyim. Normalde pısırık özgüvensiz korkak ezik bir insanken ölüm korkusundan arınmış olmak beni korkusuz ve rahat yapıyor. (insandaki en temel dürtüleri incelemek için freud u araştır.)
Şuan Allah korkusu dışında çok az şey beni korkutuyor yada endişelendiriyor. Ama tabi bu korkusuzluk inançsız birinde tamamen topluma zararlı olma potansiyelini de açığa çıkarabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam çok tehlikeli düşünceler bunlar
olumlu düşünmeye bakın , dini vazifeleri aksatmayın
Benzer içerikler
- qnet şikayet
- 0 rh - kan grubu zor mu bulunur
- annesini kaybedenlerin psikolojisi
- toyzz shop çalışma şartları
- modem power ışığı yanıp sönüyor
- dc açıldı mı
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
- samsung projeksiyonlu telefon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X