Şimdi Ara

Yngwie J. Malmsteen Fan Club

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Shred tarzının öncüsü.Gitarın standartlarını değiştiren ,yeryüzünde ki en hızlı ve en iyi gitarist. Bugün dinlediğiniz gitarist ve grupların çoğunu etkilemiş, inanılmaz beste ve albümlere imza atmış kişi. Aşırı derecede seviyorum ve hayranım. Benim gibi Malmsteen hayranı arkadaşları davet ediyorum club' ümüze...

''Yngwie J. Malmsteen (d. 30 Haziran 1963, Stokholm, İsveç), müzisyen, gitar virtüözu.Yngwie, 7 yaşındayken ilginç bir rastlantı ile gitar çalmaya başladı. Jimi Hendrix'in öldüğü güne kadar pek ilgi duymadığı akustik gitarı, Hendrix'in ölümü üzerine televizyonda yayınlanan bir programı seyredip Hendrix'e ve sahne gösterisine hayran kalmasıyla elinden düşmez oldu. Daha sonra alacağı Fender Stratocaster Yngwie J. Malmsteen'in kimliğinin bir parçası olacaktı. 10 yaşına geldiğinde Deep Purple şarkılarının tamamını çalabiliyordu.

18 yaşında arkadaşlarıyla 3 parçadan oluşan bir demo kaydetti. Tarzı İsveç için oldukça sıra dışıydı. İsveç'te umdukları ilgiyi bulamayacaklarını anlayınca demo kayıtlarını yurtdışına göndermeye başladılar. Demoyu dinleyen Shrapnel Music'in sahibi Mike Varney, Yngwie Malmsteen'i Steeler'a katılması için Amerika Birleşik Devletleri'ne davet etti. Steeler'la bir albüm kaydeden Yngwie daha sonra Alcatrazz'a katıldı. Fakat Yngwie Malmsteen kendini daha iyi ifade edebilmek, tarzını ortaya koyabilmek istiyordu ve Alcatrazz'dan da ayrılarak solo kariyerine başladı.
    Solo kariyerinin ilk albümü Rising Force oldu. Bu albüm müzik listelerinde 60. sıraya kadar yükseldi ve bir neoklasik rock şaheseri olarak müzik tarihinde yerini aldı. Bu albümdeki performansı ile Yngwie enstürmental rock dalında Grammy'e aday gösterildi.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 2 Temmuz 2012; 9:58:19 >

• ekle, hayranıyımdır
  • adamı bi türlü sevemedim ama müziğini beğeniyorum.
  • Ekle benide

Arpeggios From Hell
  • ne tür eğlenceler var mesela ? kiz var mi kiz ona gore katilcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

adamı bi türlü sevemedim ama müziğini beğeniyorum.

+1

Neo-Classic Metal severim ama bu adamı bir türlü sevemedim.
  • Ekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SudaEriyenAspirin Fan club
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fun değil fan. Bu arada beni ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

adamı bi türlü sevemedim ama müziğini beğeniyorum.

+1

Neo-Classic Metal severim ama bu adamı bir türlü sevemedim.

biraz egosit kendini beğenmiş diye bilinir belki ilk dönemlerinde öyle olabilir ama günlük hayattaki videolarını yada röportajlarını izlerseniz alakası yok çok sempatik karizmatik bir adam.Neo klasik metalin öncüsü zaten ona girmiyorum bile
  • kızma reyiz düzelttim
  • Benide ekle.
  • Kulüp açtınız bari parça ekleyin kardeşim

Öğrenmek için parça arıyorsanız aha bunu deneyin. O kadarda zor değildir. Arkadaşlara hava atmak ve artı karizma point için birebir. Tabi çalabilirseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Kulüp açtınız bari parça ekleyin kardeşim

Öğrenmek için parça arıyorsanız aha bunu deneyin. O kadarda zor değildir. Arkadaşlara hava atmak ve artı karizma point için birebir. Tabi çalabilirseniz

en sevdiğim parçalarından birini eklemişsin.

• Dünyanın en iyi gitaristinin 10 tane mi hayranı var dh de.yazık

• Arkadaşlar belki ilgileneniniz olur:

Çok az çaldığım Fender YJM modelini satıyorum, 2008 modeldir. Sıfır denilecek kadar temizdir.

Aşırı titizim, sadece gitarı görmeniz bile gitarın ne kadar temiz olduğu konusunda sizi ikna edecektir. Satma sebebim; kullanmamam ve taşınacak olmamdır.

Manyetikleri Dimarzio HS-3, HS-2 ve HS-3 şeklindedir. Scalloped klavye yeni tip "derinleştirilmiş" olan modeldir.

Fiyat: 3100TL.

Sıfırı yaklaşık 5000 TL'dir ve Türkiye'de yoktur arkadaşlar,
    Takas kesinlikle düşünülmemektedir.

Fotoğraflar yüksek pikselde çekildiği için buraya yükleyemedim, isteyene e-mail atılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 25 Eylül 2012; 12:24:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.