< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YKS22HEDEF15K SON TAHMIN

-
-
up
-
5k gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oha hocam 5k imkansız gibi. 110 lar 75 ler havada uçuşuyor
Öyle görünüyor bence o kadar yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2020 neyse o olur
-
Bilemedim hocam çok var gibi. Telegramda falan da baya denk geldim
bu arada hedef ne
-
hocam bu netlere 10kya siz giremezseniz kimse giremez rahat ilk 10kya girersiniz
-
4k - 8k arası gelir
hocam allah aşkına kaç kişiyi gördünüz de çok vardır diyorsunuz kaç milyon kişi sınava giriyor ilk 10 k ya girer bu netler he 10k olmasa bile 11-12k gelir kesin sizde canınızı sıkarsanız millet kendini
camdan atsın yani siz canınızı sıkmayın artık dinlenmeye çekilip sonuçları bekleyin bana kalırsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamaYKS -- 20 Haziran 2022; 21:18:51 > -
Kaçtan birakmistin sen hocam? Geçen sene nickin ayni miydi?
Çocukluğumdan uçak mühendisliğiydi ama itu gelmeyecek CEng veya top unilerde başka bölümler
Hocam şöyle diyim 7-8k garanti
İlk 5k da gelebilir
Tytnizin yüksek çıkmasına sevindim siz sağlam çalışıyodunuz çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi yapan yazıyor. Bir sürü yapamayan da var.
6200
-
katılıyorum hocam. Çevremde hep 55-65 ayt arasına yığılmıslar fakat tytler yüksek.
-
Çok teşekkürler hocam içimi rahatlattiniz. 7-8k bana fazlasıyla yeter. Forumdakiler 2020den kötü gelir dedigi için 2020x1.3 falan yapıyordum ama 2020den iyi gelmesi süper olur
Hocam bana göre ilk 10k içindesin kesin
-
Ya hocam forumdakileri sal
geçen sene 100 tyt 73 ayt ne gelir diye konu açıyodum trol diyeninden tut da ilk 5k zor diyenine kadar sallıyolardı sonra 700 geldi
yani kafana takma elinden geleni yaptıysan ve için rahatsa,pişmanlıkların yoksa çalışma sürecine dair sıkıntı yok keyfine bak hocam
(Bu senede girdim sözelden ben arada kaldıklarım doğru çıktı 1 y yaptım trol diyo bazı çok bilmişler)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hocam allah aşkına kaç kişiyi gördünüz de çok vardır diyorsunuz kaç milyon kişi sınava giriyor ilk 10 k ya girer bu netler he 10k olmasa bile 11-12k gelir kesin sizde canınızı sıkarsanız millet kendini camdan atsın yani siz canınızı sıkmayın artık dinlenmeye çekilip sonuçları bekleyin bana kalırsa |
Benzer içerikler
- 80 tyt 60 ayt kaç bin
- matematik röntgeni yorumları
- 70 tyt 50 ayt kaç bin sayısal
- kaf 1-2-3-4 pdf indir
- boşa okunan bölümler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X