M

Er
27 Nisan 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 0)
Gönderileri
12.sınıfım 11'deyken 345 alıp 11 konularını oradan çözmüştüm şimdi 11'in tekrarı adına 3d kullandım ve 11 kısmını çözdüm (elektrik manyetizma hariç) ama çok oturmamış gibi hissediyorum bir kaynak daha almayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Aklımda yayın denizi ve bilgi sarmal var
Denemelerde genelde 25-30 arası geliyor. Paragraf olarak yargı yayınlarının çıkmış soruları var kpss'den çözmeye başladım ve haftada 2 türkçe denemesi yapıyorum. Evde yaptığım denemeler +30 gelirken normal kurumsal denemede yapamıyorum. Sadece 3d sınavında 33 gelmişti onun haricinde hep 25'lerde.
Ne yapabilirm nasıl halledebilirim?
Ben açığa geçmek istiyorum, okul + dershane olmuyor çalışacak zamanım kalmıyor. Açık lise için birkaç sorum var bilenler lütfen bana pm atabilir mi ?
Soru başlıkta
?
Var mı?
Ben 345 ve orijinal tyt mat soru bankalarını çözdüm ama hocalarım 12de de bir tane çözmen gerekiyor diyorlar bende kararsızım. Apotemi fasiküllerini öneriyor musunuz? Çözen var mı? Yoksa 3d tyt mat alıp onu mu çözeyim?
2023 sınavına hazırlanıyorum ayt mat için karekök mü 3d mi alıyım?
İkisi arasında kararsızım eğer çözdüyseniz hangisi daha iyi?
Seneye 12yim ve 2.dönem açığa geçersem yine açıköğretim sonavlarına girmek zorunda mıyım yoksa direkt mi mezun olurum? 9 10 ve 11 ortalamalarım yüksek yani kredi puanım yüksek olmaz mı?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 80
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.215 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.