Şimdi Ara

YKS ye kalan günlerde 200 bin yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MF yim TYT netlerim 50-60 arasında AYT 6 net ayt ye çalışmaya başlamadım hiç

2 sorum var cevaplayabilirseniz sevinirim

Ayt denemesi çözdüm neler yapabileceğimi görmek için 6 net geldi anca yapabildim TYT yi yükseltmem gerek hala eksiklirim var TYT deki eksiklermi günde 2 konu şekilde çalışsam AYT soru dağılımına göre çalışsam olur diye düşünüyorum hafta da 1 tyt denemesi yapıcam sizce planım iyi mi kalan süre de istediğim sıralamayı yapabilir miyim?

Hedefim 200k en son 250 bin ile kapatmış istediğim bölüm

12. sınıfım bilişim bölümündeyim 300k barajını geçmem gerek yks ye az bir süre kaldı meslek lisesine gittiğim için stajda yapıyorum bu da beni yoruyor ve çalışmaya zamanım kalmıyor mezuna kalabilirim o yüzden kalan günlerde yapabilirmiyim bilmiyorum her ihtimali düşünüyorum mezuna kalırsam diye Mezuna kalmak zorlu bir süreç mi tavsiyeleriniz varsa söyleyebilir misiniz avantajları dezavantajları falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapamazsın dersek çalışmayacak mısın kanka. Otur çalış geceni gündüzünü kat 200k gelmese bile çabaladım de. Daha var ramazan bitecek mayıs var vs. Şu an yapacağın en mantıklı şey program yapmak ve ona uymak

• program yaptımda motavasyonum düşük 70 gün falan kaldı yapamam diye strese giriyorum sağol yorumun için elimden geleni yapıcam  

• Bu sene mezun yılım ve aşırı zor bir yıldı faydası çok oluyor ama mental açıdan çok zorluyor herkes üniversitede hayatını yaşarken sen hala tyt ayt çalışıyosun ailene yük oluyosun fln bence çalış 200 bin 2 3 ayda yapılır ayt çalış bence daha çok ileri atar seni

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mezun2022 M kullanıcısına yanıt

bakalım elimden geleni yapıcam kolay diyorlar 200-250 bin sıralama yapmayı teşekkürler görüşün için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.