Şimdi Ara

YKS'ye 93 gün kala 0'dan Mühendislik(300.000'e girmek) kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Meslek lisesi mezunuyum. Geçen sene 12. sınıfın sonunda YKS 2020 ye girdim. Tyt'de yaklasık 1milyon 200bin sıralama AYT de ise barajı geçemedim. Şimdi sınava az zaman kala (aklım başıma geldi) Makina Mühendisliği istiyorum. Neresi olursa olsun kazanmak istiyorum. Buraya da yaptıklarımı not edeceğim.

Not: OBP'm 76 ama bildiğiniz gibi Meslek liselerinin sınavları bir tık daha kolay olur ve sözlülerle bu şekilde o da olmasa . . .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başarılar hocam.

bende meslek liseliyim hedef 100k.

• Başarılar kardeşim

• Barajı geçip o sıralamada mühendislik yazıp 4 sene sonra iş yok diye kıvranmanı istemem açıkçası. İlla yazıp gideceğim diyorsan matematik temelin çok kötüyse şu başlangıç kitaplarından birini alıp hızlıca çöz. Sonrasında konulara giriş. Yine de çok çalışman lazım nasıl olsa 300K yapılır diyenlere güvenip bütün gün yatma. TYT’de 1.2M yaptığına göre temel bayağı zayıf. İlk sınavda seni Türkçe, matematik, sosyal kurtarır. AYT sınavında da fenden kimya ve biyolojinin ağır olmayan konularına yüklen. Organik kimya, sistemler gibi konuları bırak derim nasılsa 300K yapmak için bunlara ihtiyacın yok. Yine de günlük ortalama 10 saat çalışmaya bak çünkü bayağı geriden geliyorsun. Başarılar.
  • üstteki arkadaş haklı kardeşim, yazdıklarımı dikkate al. burada yeniysen ve toysan buradakilerin çoğu sosyal hayattan yoksun 4 senelerini derse adamış insanlardan da oluşuyor,son 2 sene çalışanlardan da. belli bir netin altında burada insan bulamazsın, adam sana yatarak,sallayarak yaparsın diyecek kardeşim ama yemin ediyorum seninle aynı sıralamayı yapmıs, bu sene tekrar girecek ve neredeyse aynı obpleriniz olacak ikiz kuzenlerim var, biri daha kötü sanırim neyse. onlar 300 bin yapsa çok sasırırım oradan biliyorum, adamlara whatsapptan yazıyorum 2 gün öncesinden boğazlara bakın diye. çanakkale var diyorlar knk, bu kadar. özdebire girdin mi diyorsun, o ne diyorlar. küçümseme değil, benim puanım çoğu anadolu lisesine yetmiyordu, zar zor bir anadolu lisesi buldum ilçe dışında. günde 8+ saati çıkarman gerek, temelin yok sıfırsın . 30 ayt 70 tyt seni sokar sanırım.

• CMFT ve karam007 ikinizede teşekkür ederim. Şuana kadar yaklaşık 7 saat çalıştım. Tyt 53-55 ve Ayt 23-25 yetiyor. 8 saatin altina dusmemeye calisiyorum. Hayırlısı Sonuç ne olursa olsun gelip buraya yazacağım.

• temelde sıkıntı varsa çok çalışman lazım dostum bu sene çalış en kötü seneye yine girersin geç kalmıssın baya yazın başlasaydın haziranda 300k dan da iyi yapardın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 tyt 25 ayt yapsan girersin arkadasım 56 yab 20 ile 304 yapmıstı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.