Yks ve Ramazan
-
-
Zaten normalde de 4'te falan uyuyorum benim için pek bir şey fark etmiyor.Sahura kadar ders çalışırım sahurdan sonra yatıp geç kalkarım ama ben açken de ders çalışabiliyorum iftardan 1-2 saat önce hariç orası dayanılmaz oluyor.İftardan sonra 1-2 saat dinlenirim sonra yine sahura kadar.Geçen sene de böyle yapmıştım ama çalışma saatlerim daha azdı tabii memnun kalmıştım bayağı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. -
Geçen sene konu çalışıyordum benim için Max 2 3 verimli oluyordu bu sene deneme atarım iftiradan sonra konu tekrarı yaparım 
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oruç tutmuyorum aynen devam
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: berkellyumoruç tutmuyorum aynen devam
Adam oruç tutacak olanların planlarını sormuş.Oruç tutmuyorsan burada ne işin var kardeş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. -
haWLı -
Tyt denemelerini ne zaman cozeceksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
canımın keyfi yazmak istedi
Erken yatıp sahurdan sonra yatmamayı düşünüyorum. Karnım tok komşular uyuyorken rahat çalışırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam verimi nasıldı ? Böyle diyince bi an mantıklı geldi bu düzen banada sanki -
Up
ben de senin gibi düşünüyorum zaten 1-2 güne alışılır
Tüm gün yatınca oruç sayılıyor mu
Bu senelik böyle.
saat sabah 7 8 gibi uyuyup iftara doğru kalkmayı planlıyorum. Yoksa mümkün değil ben çalışamam.
_____________________________ ❤Mustafa Kemal Atatürk❤ -
12 saat mi uyucan
8 saat işte dostum iftar dediğime bakma. saat 4 5 gibi kalkar iftardan sonra devam ederim derse. tabi duruma göre daha geç de uyuyabilirim duruma göre bakarız. hele o gün gelsin de
_____________________________ ❤Mustafa Kemal Atatürk❤ -
geçen sene oruç tutanlar elendi hep
En Beğenilen Yanıtlar
|
Adam oruç tutacak olanların planlarını sormuş.Oruç tutmuyorsan burada ne işin var kardeş? |
Benzer içerikler
- dış teğet çemberin merkezi
- sakarya uygulamalı bilimler üniversitesi yorumları
- türk-japon bilim ve teknoloji üniversitesi yorumları
- itü endüstri mühendisliği
- ingilizce tıp okumak zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt