|
Dostlar herkese merhaba , bu sene 12.sınıfa geçtim. 1 temmuz da çalışmaya başlamıştım günde ortalama 8 saat civarı çalışıyordum.. ancak 15-temmuz-1ağustos arası bazı ailevi sorunlar baş gösterdi ve çalışmalarımda aksaklıklar oldu. 1 ağustos da tekrardan rutin çalışmalarıma geri döndüm. Arada ki 2 haftalık boşluk yüzünden çalışma süremi 10 saate çıkardım. TYT matematik de konu olarak sayı problemlerindeyim Eyüp B 3D VDD ile yürütüyorum. Soru bankası olarak da Acil çözüyorum. Ancak tekrar konusunda eksikliklerim var , ebob ekok , bölme bölünebilme gibi konuların bazı ince nüanslarını unutmuş gibiyim. Böyle şeylerle uğraşmamak için tekrar rutinim nasıl olmalı ? TYT matematik de şuan ortalama 22 civarı net yapıyorum(geometri hariç). Konuları bitirdiğimde 27 net civarına çıkma planlarım var. Geometri kısmında ise eksiklikler baş gösteriyor. Daha yeni özel üçgenleri bitirdim Eyüp Hoca nın geometri serisinde. Yanında bilgi sarmal çözüyorum. TYT fen kısmına ise yeni başladım , Fiziği Altuğ Güneş ile ilerletiyorum. Biyolojiyi Dr.Biyoloji Kimya yı Görkem Şahin ile ilerletiyorum. Biyolojiyi 10 gün içinde bitireceğim. Kimyayı ise 20 gün içinde bitirme hedefim var. Fiziği ise maalesef eylül başında bitecek. Altuğ Güneş in kamp videolarının tamamının atılması o civarları buluyor. TYT biyolojiyi bitirdikten sonra aradaki boşlukta Dil Bilgisi abanmak istiyorum . Onu da Kadir Gümüş ile ilerleteceğim. Bugün yaptığım TYT denemesinde 345 yayınlarının orta zorlukta bir denemesinde 75 net yaptım. 30 türkçe 10 Sosyal 25 Matematik Fen 10 AYT kısmında 11.sınıfı çok iyi geçirdim sadece tekrar yapmam gerekiyor diyebilirim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt