Şimdi Ara

YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
5
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli üniversite adayları zaman gitgide daralıyor ve zaman sınav öncesi elemeleri yapmaya başladı. Şu sıralar en çok akıllardaki soru işaretleride acaba nasıl olurda KALAN VAKTİ EN İYİ ŞEKİLDE dğerlendiririm. Kanalımda video şeklinde de anlattım isterseniz oaradan tıklayın isterseniz sunumun ekran görüntülerine buradan bakarak istifade edin Aklınıza takılan soruları mutlaka forum üzerinden yazın yardımcı olalım. PANİK YOK PLAN VAR...zaman yeterli planlı giderseniz herkese bol netli günler
    YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!YKS ÖNCESİ YAPILMASI GEREKENLER İÇİN ETKİN PLANLAMA!

• Hocam zaman daralıyor deyince acayip panik oluyorum ya asdfghjjkk öyle demeyin xd biz biliyoruz zamanı zaten
    2x hızında yemek yerken izledim videonuzu. Güzeldi hocam teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman daralıyor ama özellikler vurguladım planlama yapanlar için sıkıntı yok...
    planlarsanız zaman yeterli, planlamazsanız zaman hep yetersiz kalır...
    teşekkürler
    Allah tutduğunuzu net yapsın
  • ÖzgürFizikçi Ö kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam deneme çözme tavsiyeleriniz çok iyiydi. Çok yardımcı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5341BFEF -- 26 Şubat 2018; 15:58:42 >
  • mayısın 2.haftasından sonra uygulanabilecek güzel bir örnek program;
    9.00-11.15 tyt denemesi
    11.45-13.30 deneme kitabı üzerinden deneme çözümü
    13.30-14.30 öğle arası
    14.30-16.00 eksik giderme etüdü
    16.30-19.30 ayt denemesi
    19.30-20.30 akşam arası
    20.30-22.00 deneme kitabı üzerinden deneme çözümü
    22.30-23.30 günlük özet çalışması
    bu şelilde bir programla 23 hazirana kadar 40 deneme ve 20 li deneme kitabı bitiyor toplam 60 deneme bitmiş oluyor. kolay değil ama imkansızda değil
  • ÖzgürFizikçi Ö kullanıcısına yanıt
    saatlere bölmek kadar mantıksız bir şey yok bence. o gün bitirilecek konuları ya da soru çözümlerini, denemeleri vs yazıp çalışmak çok daha mantıklı hocam
  • Hoca sadece yapılabilitesini göstermek istemiş. Yani mümkünlüğünü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • günlük bitirmeyi planladığınız konuları ve soru çözümlerinin kaç saat alacağını bilmek için saatlere bölmek lazım. bence günlük plan şart 19 yıllık öğretmen olarak söylüyorum...Günlük ders çalışma saatiniz belli olsun ki ne kadar vakti ayırdığınızı bilin derim..şu ana kadar ilk yüz ygs lys lerde 63 öğrencim girdi hep bu mantıkla çalıştım
  • #2018tayfa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.