|
Bildirim
|
hocam psikolojik bir problemin oldugunu dusunmeye basladım. 12 marttan beri hergün ertelenmeyecek, ertelenmesini isteyenler var onlar kuduracak, ertelensin diye yalvaranlar haksız cıkaca, yks de msü de ertelenmeyecek ikisi de yapılacak diyip duruyosun şimdi msü ertelenecek YKS ÇAKACAK ! falan demeye basladın artık yks ertelenmezse babana 1 milyon tl vereceklerini düsünüyorum bu gazın, bu heyecanın baska bi anlamı olamaz. gecen hafta msü de ertelenmeyecek diyordun 1 ay sonra "yks de ertelenecek" demeye baslamazsın umarım. bu arada "1 sıra ara koyulur sınav yapılır" işi boş iş, eger 3 ay sonra salgın biterse yapılır bitmezse yapılmaz, hasta olan biri aynı kapıyı tutsa kapıya öksürse herkes o kapıya dokunsa herkes hasta olur 1 sıra koymak hicbi şeyi cozmez bu asırı kolay yayılan bir virüs ve sınfıta biri 4-5 defa öksürse millet kokru icinde mi cozecek sınavı ? 50 kisinin 100 kisinin oldugu yerler kapatılmıs 3 milyon kisi 1 sıra ara koyduk mu tamamdır diyosun konyalı dayılar taktigi xd msü %90 ertelenir, yks salgın sürerse ertelenir ya da iptal edilir sürmezse 20sinde yapılır. bunun icin ERTELENMEYECEK !! CAKACAK !! falan diye gaza gelmeye gerek yok.
|
2 gün önce msü için de ERTELENMEYECEK diyodun
Bu tür şeyler maalesef olsun bitsin diyip geçilecek şeyler değil, ayrıca kimse şu an 3 ay sonrası için kesin bir şey söyleyemez. Bilmiş bilmiş konuşup millete akıl vereceğinize oturun ders çalışın, evinizde kalın ve elinizi yıkayın. |
Sınava 3 ay var 3 ay içinde Çinde olduğu gibi salgının minimum seviyelere ineceğini düşünüyorum. Ne kadar verimli verimsiz olduğu tartışılır ama adamlar diyecek ki TV de internette biz dersleri yayınladık sizi yarı yolda bırakmadık. 1 Haftalık tatili de öne almış olduk. Çok çok 1 hafta 2 hafta ertelenir.
Salgın büyürse ve şiddetli düzeylere gelirse sınavın zaten yapılma şansı olmaz, olamaz. Sınava girecek öğrenciler risk. Sınavdaki görevliler risk. Herkes aynı saatte sınava girecek çıkacak Toplu taşıma araçları risk. Öğrencinin yanında gelecek olan veli risk. Bunca şeyin içinde sınava odaklanmak imkansız. Arkada biri öksürse, hapşırsa amaaan deyip soru çözebilir misin ? Yok sıraların arasında boşluk bırakılırmış falan da filan da sanki sınıfta yazılı var kopya çekilmesin diye önlem alınıyor Daha koskoca 3 ay var adamlar şimdiden ertelensin diyor bu ertelensin diyenlerde benim gibi yeterince çalşmayanlardır. O kadar adam aylardır gecesini gündüzüne katıyor sınavın ertelenmesi demek o adamların hakkına girilmesi demek. |
ya ne boş konuşuyorsunuz. 2 ay sonra durum italya gibi olursa ünilerin açılış tarihine yetişmez biz yapalım sınavı mı diyecekler? Geçmişte sorular çalındığında falan ünilerin 1 yıl mezun vermediği bile olmuş. Gerekirse aynı şey yaşanır. Yani önemli olan 2-3 ay sonra durumun nasıl olacağı, şimdi hepiniz boşa konuşuyosunuz. En fazla 2 hafta ertelenir falan diye bi dünya yok.
|
konu sahibi ne derse onun tersi çıkıyor dkdkdkd uzaklaştırılmış
|
YKS ertelenemez ertelense bile max 2 hafta. Ertelensin diyenlerin hepsi konuları bitirmediği için veya 12. Sınıf olduğu için diyor. Azıcık mantıklı olun da boş yapmayın. Eylüle ertlense bundan sonraki sınıfla ne zaman girecek sınava? 9 ay sonra mı? Diğer tüm sınıfların 12 ay süresi varken onların niye ara zamanı öyle olsun? Olabilcek senaryoyu söylüyorum, devletin müfradatı tüm okullarca uygulanmak zorunda. İşlenmeyen yerlerden hazırlanan soru ve konuları sınavdan çıkarabilir, önceki konulardan soru seçebilirler. Msü gibi 300k kişiden bahsetmiyoruz 2.5M insandan bahsediyoruz. O yüzden ağlamayın
|
2021e kalmasin da ben ondan korkuyorum.En geç yaz sonuna kadar şu sınav aradan çıkar insaallah.
|
Konu çıkarma gibi durum olamaz bence integral organik kimya modern fizik bitki gibi son konular için 1 ay gibi bir çalışma gerekiyor çalışanlar boşa mi çalıştı şimdi demek lazım devlet sırf böyle durumlar olmasın diye online eğitime girişti biz gereken eğitimi verdik gerisi bizi bağlamaz diyebilmek için
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohmygrodd -- 18 Mart 2020; 10:30:10 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiröztürk -- 18 Mart 2020; 10:40:12 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|