içimde çok ayrı bir yeri olan bu forumda 8 aylık yolculugumu tüm ayrıntılarıyla sizlerle paylasmak ıstıyorum.Benı gelıstırecek her turlu onerılerınıze acıgım.Ve gecemı gunduzume katacagıma soz verıyorum kendıme.Her gece günlük halinde yayınlayacagım neler yaptıgımı.Sizler de neler yaptıgınızı ve surecınızı benımle paylasırsanız faydalı bır bılgı akısı saglanmıs olur. 22 EKİM 2023 01.32 |
YKS İLK 5 BİN İÇİN ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜM

-
-
Hocam foruma yeni katıldım. Mezuna bıraktım ama derse bir türlü konsantre olamıyorum. Bu haftasonu berbat geçti. Belki başkalarının günlük rutinini görmek ilham verir. Günlüğünüzü merakla bekliyorum. Sayısaldan mı gireceksiniz?
-
Kolay gelsin
-
hangi alan hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet.Asla moralinizi bozmayın destek olacagız bırbırımıze zaten calısmalarımızı gorerek,paylasarak.Bugunden ıtıbaren paylasıyorum ders calısma konusunda her seyımı durustlukle.
-
mf
-
netler ne durumda hocam konularda nerdesiniz
gercekten kotu durumdayım.O yuzden kalan aylarda ölümüne çalışmaktan başka sansım yok. En son özdebir 63 geldi. Sizler?
-
hocam benim en son denemem yks 2023 dü oda 61.25 geldi.benim alanım ea ama bakalım neler olcak.çalıştıkça strese giriyorum resmen.
8 ay var daha streslenecek bir durum yok
-
Hepinize başarılar dilerim hocalarım çalışmaya devam edelim umarım güzel sonuçlar alırız
-
sizin netler kac hocam
-
Üniversitedeyim hocam
-
anladımmm. Sınav tecrubesı bırı oldugunuz ıcın sormak ıstıyorum 8 ay var yaklasık cok mu az mı karar veremıyorum. Sınavdan sonra ne kadar cokmus gıbı bır cumle mı kuracagım hahahaha
-
başarılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam elbette kişiden kişiye değişir ama sınav yaklaştıkça her günün hatta her saatin bile değerini daha iyi anlıyorsunuz :D Sınav yaklaştığında örneğin 1 ay kaldığında yeterince çalışmadıysanız keşke başka bir ayım daha olsaydı da demeniz mümkün. Ama iyi çalıştıysanız 1 ay kalınca şu sınav gelse de bir an önce yapsam artık diye demeniz de mümkün. Yani iş sizde bitecek hocam o yüzden her anın kıymetini bilin ve bol bol çalışın. 8 ay gayet yeterli bir süre endişelenmeyin o konuda da
-
var mıydı yılın basında matematıkte 15 netlerde olup sonrasında 35 40lara cıkan arkadaslarınız
-
Arkadaşlarımın netleri nasıldı pek hatırlamıyorum hocam. Ama iyi bir çalışmayla böyle bir sıçrayış da yapılabilir diye düşünüyorum. Üniversitede sayısalda önce 70 bin, sonraki sene 5 bin yapan bir tanıdığım var mesela. Siz de çalışmanıza odaklanın kendi netlerinizi dikkate alın bence sadece
Benzer içerikler
- palme deneme sonuç
- 1 ayda 30 net arttirma
- pka nedir
- kimler tıp okuyamaz
- 4 yıllık üniversiteyi 2.5 yılda bitirmek
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X