Evet ,bugünden itibaren çalışmaya başlıyorum. Fen lisesinde okuyorum. Okul bana bir şey katmaktansa daha bana zarar verdi. Her yazılı kasıntı ,her gün onlarca sayfa ödev,her hafta bir kitabı alıyoruz 2 günde bitecek. Hiç soran yok konuyu anlatabildin mi? Ben anladım mı da o soruları çözebileyim. Benim başka derslerim yok mu makine miyim ben? Yaparsan tamam,yapmazsan -20 arkadan geçir ver hocaya... Ne kazandım ben burdan? Her gün ayrı bir stres .. Çalışınca neler yapabileceğimin ve potansiyelimin tamamını kullandığımda ulaşamayacağım hiç bir şeyin olmadığını biliyorum. Hedef Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi.. Şuan için son TYT sınavına 146 gün 18 saat var. Bana inanmayan,arkamda olmayan,destek vermeyen tipler kesin olacaktır. Hâla da var. Bu hedeften bir adım dahi olsa şaşmayacağım. Bu sene kalan 5 aydan kısa sürede elimden gelenin fazlasını yaparak gerisini Allah'a bırakacağım. Bu sene olursa harika olacak. Ama olmama ihtimali de var çünkü ilk 3 binlik bir yerden bahsediyorum. Bugün planlamamı yapacağım. Yarın pazar da olsa çalışacağım. Durmak yok bundan sonra... O kendilerini en üst düzey öğretmen sananlar var ya onlar da sınavdan sonra bu durumu irdelemeleri gerektiğini anlayacaklar. Çalışan ve çok isteyen birinin karşısına ne engel gelirse gelsin ,o asla durmaz. Söz veriyorum ki o hedefime bir gün ulaşacağım . Yarından itibaren ne yaptığımı kaç saat çalıştığımı buraya gün gün not edeceğim. HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM. |
Bildirim