Şimdi Ara

YKS BÖLÜM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar şuanda hafta sonu olacak yks sınavına giricem ve yaşım 21 askerden yeni geldim harp okulu yaşını geçtiğim için harp okulunda okuyamadım maalesef benim dış kaynaktan muvazaff subay ve astsubaylığa başvurmak hedefim var ama maalesef temelim çok zayıf askerden geldiğim için çalışamadım bana 4 yılda zorlanamadan biterebileceğim örgün öğretimde bir lisans bölümü tavsiyesine ihtiyacım var sıralaması düşk ayrıeten.

Ön lisans okuyup sınavsız açık öğretimden lisans okumak istemiştim olmuyormuş o şekilde kafamda olmassa diye boşu boşuna bir bölümde okumak istemiyoum elimde lisans diploması olması gerekli örgün önlisans açıktan lisans okuma gibi bi şansım varmı veya ben nasıl bir yol izlemeliyim dgs olmaz dgsyle geç kalırım yaş haddi kurtarmaz bana yardımcı olursanız senirim

📢KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ TARİHLERİ #EkMadde1 #yataygeçiş #yataygeçiş2026 #yataygeçişşartları #myp #danışmanlık #yataygeçiş #yataygeçiş #koçluk #danışmanlık #myp #yataygecisler İstanbul teknik.üniversitesi @itu1773 Boğaziçi üniversitesi @BogaziciUniversitesi beykent üniversitesi @beykentunv gazi üniversitesi @GaziÜniversitesi-l4whaliç üniversitesi @halicedu1998 istanbul medeniyet üniversitesi @istanbulmedeniyetüniversitesi #medeniyetüniversitesi sabahattin zaim üniversitesi @zaimuniv karadeniz teknik #karadeniztekniküniversitesi @kocüniversitesi @odtu_metu @YeditepeÜniversitesiHastanesi @ytuwebtv yatay geçiş danışmanlığı almak isteyenler için mail adresim sevgierol1984@hotmail.com​
    https://www.youtube.com/watch?si=xwMc-AaXEnAQQD05&v=v-ZlLbbUXNc&feature=youtu.be

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.