Birinci olmanın mutluğunu yaşayan ve ilk duygularını dile getiren Ahmet Eren Özyurtseven, "Sabah heyecanla uyandım. AYT ve TYT'de birinci olduğumu gördüm. Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Koç Üniversitesi veya Bilkent Üniversitesi'ni düşünüyorum."
|
YKS Birincisi CENG Yazacak!

-
-
Bilgisayar Mühendisliği garanti işsizlik
Atama yok bile
Tıp yazsın
-
niye ctis değil
-
e bi zahmet birinci saydan ciksa ceng eadan ciksa mis(ybs) yazar bu zaten bir realite, bakmayin forumdaki bazi genclerin yaptiklarina, onlar zamaninda bu bolumleri yazmadi(yazamadi) ondan bu tavirlari hep.. simdi sorsak yahu benim puanim yetiyordu derler.. ee neden yazmadin?
-
Şu ana kadar hiçbir birinci YBS yazmadı
-
ilk100de bircok kisi yaziyor ya hani guzel kardesim mecaz falan hic duydun mu sen hayatin boyunca tam komedi ya
-
Yalan söylüyorsun. İlk 100 yapan kimse YBS yazmamış geçen sene.
-
Burada algı yapan sensin. 2023 yılında da yazan olmamış mesela. 2022 yılında yazan 1 kişiyi örnek veriyorsun. Geri kalan senelerde kimse yazmamış.
-
evet degilsin. once bir ceng, ybs diplomasini goreyim sonrasinda konusmaya devam ederiz kips.
kal saglicakla.
-
Sen kendi diplomalarını göster asıl
Avrupanın en iyi üniversitelerinden aldığın MIS Master diplomaları varmış, onları göster önce.
-
60.birisinin ybs yazmasi yksnin zekayi ne kadar olcmedigini kanitlar nitelikte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen diploma isteyince sorun yok, ben isteyince resmi evrak.
Yok öyle
-
e tabi biraz oyle goreceli seyler olabliyor. her sey tahsile gore, her sey kulture gore, her sey tecrubeye gore degil mi ama, cobanin oyuyla benimkisi bir mi he ? :)
-
cobani?
-
İyi firma ya amerikada herkes bunu yiyo
Sahibinin yunan olnadigini sadece yunanlar ve turkiyeliler biliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

60.birisinin ybs yazmasi yksnin zekayi ne kadar olcmedigini kanitlar nitelikte |
Burada algı yapan sensin. 2023 yılında da yazan olmamış mesela. 2022 yılında yazan 1 kişiyi örnek veriyorsun. Geri kalan senelerde kimse yazmamış. |
Benzer içerikler
- ayt kimya kolay konular
- kunduz eğitmen
- beyin cerrahı maaşı
- amfoter metaller zayıf asitlerle tepkime verir mi
- apotemi zorluk derecesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X