sizce top cenglerde ne olur? geçen sene boun 770den 1kya itü 1.1k'dan 1.3k'ya hacettepe 3.3kdan 4.4kya ytü 5kdan 5.7k'ya çekmiş ben ai furyası ve iş sorunu ile ile bu sene geçen seneden biraz daha fazla çekiş bekliyorum, geçen sene sosyal medyada ceng tartışılırken bu sene tartışma bahsi bile azaldı. ilk 1k civarında 400-500 ytü hacettepe civarı için min 1k civarı çekiş beklenir gibi? |
BU SENE CENG SIRALAMALARI

-
-
Aşırı güçlü bir tıp yazın grubu var bu sene. Mühler düşer ceng görece daha düşer tıplar istisnasız yükselir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ceng sıralamaların yükselmesi imknasız hayal. türkiye'de mühendisliğin sıkıntılı olduğu herkesin ağzında dolaşmaya başladı, geri çekeceğine %100 bakıyorum
-
ağzı olan konuşur, sektör ile alakasız kişiler...
-
Hacettepe 5.1k diye bıraktım buraya bakalım tutacak mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen seneye benzer kapatır, geri çekmez. Ytd.
Tercihi sektörle alakalı kişiler yapmıyor liseyi yeni bitirmiş öğrenciler yapıyor sonuçta. Yükselmez
Eşi benzeri görülmemiş bir çöküş yaşanacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşükten toplayın gençler, yatırım tavsiyesidir.
Sıralamalar çok yüksek, CENG b/ilgim var okumak istiyorum ama sıralamam yetmiyor - diyen öğrenciler için iyi olacaktır.
GTÜ ceng hocaları 20k'ya inşallah diyor, 23'te 9k 14'te 13k ile kapattı bölüm. ODTÜ İTÜ BOUN'da eee cengi geçer bu sene bence, YTÜ Hacettepe falan da 7k civarlarında görürüz, Marmara, İYTE, GTÜ 20k civarlarına dayanırlar
-
Veriler yanılmaz
Bilgisayar Mühendisliği ile Tıp arama sonuçlarındaki fark iyice artmış. Tıp aramaları geçmiş senelere göre en yüksek seviyesinde. 2022 yılında Bilgisayar Mühendisliği sıralamaları en yüksek seviyesine geldiklen sonra ilgi düşmeye başlamış. Asıl en yüksek seviyeye sonuçlar açıklandığında gelecek.
-
ne bekliyodunuzki adam düşünsene sayısalda 5k yapmış ytü ceng yazmış işe başlayacağı maaş belirli firmalar değilse 40k
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bazenmerhametne bekliyodunuzki adam düşünsene sayısalda 5k yapmış ytü ceng yazmış işe başlayacağı maaş belirli firmalar değilse 40k
aynen kanzi
-
Bu adam bu isi biliyor.
hayır
-
Boun 1.4k
İTÜ 1.5k
Hacettepe 5.2k
YTÜ 6.3k
2-3 yıla tahminim odtü itü boun 3-5k hacettepe ytü 10k+
3 sene daha mezuna kal
-
citste 0.5mn civarından alır, onu eklemeyi unutmuşumquote:
Orijinalden alıntı: daxpc
2-3 yıla tahminim odtü itü boun 3-5k hacettepe ytü 10k+
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
ne bekliyodunuzki adam düşünsene sayısalda 5k yapmış ytü ceng yazmış işe başlayacağı maaş belirli firmalar değilse 40k |
Aşırı güçlü bir tıp yazın grubu var bu sene. Mühler düşer ceng görece daha düşer tıplar istisnasız yükselir
|
ceng sıralamaların yükselmesi imknasız hayal. türkiye'de mühendisliğin sıkıntılı olduğu herkesin ağzında dolaşmaya başladı, geri çekeceğine %100 bakıyorum |
|
Sıralama falan yorumu yapmayacağım, ama direkt ABD phd sağlayacak imkan vermeyen uniler bence ilk 10k'dan öğrencileri hak etmiyorlar. |
Eşi benzeri görülmemiş bir çöküş yaşanacak.
|
Benzer içerikler
- elit karma video çözüm
- concerta sicile işler mi
- eskişehir dershane yorumları
- komiser yardımcısı maaşı
- atölye eğitim ücret
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X