Şimdi Ara

YKS 2021: Kafamda bir dünya soru var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 11'den 12'ye geçiyorum.Sayısal öğrencisiyim.

Karantina yüzünden 11.sınıfın 2.döneminin son konularını yüz yüze eğitimde görmedik.Kimya da Denge Fizik de Elektrik ve manyetizma vb.
    Merak ettiğim bu konular seneye gireceğim ayt 2021 de karşıma çıkacak mı?

Asıl sormak istediğim şeyse şu: Yazın nasıl çalışmalıyım?

Normalde bizi temmuzda tyt kursuna çağıracaklarını söylüyorlardı ama o virüsten önceydi. Şimdi bütün yaz evde bir başıma her şeyi halletmem gerekebilir. Ne yapmam gerek? Sadece TYT Matematik mi çalışmalıyım? Yoksa 11.sınıf konularını da tekrar edeyim mi? Bir sayısal öğrencisi olarak biyolojide sistemleri hiçbir zaman tam öğrenememiştim zaten. Mesela onlara nasıl çalışmalıyım?

Yazın her günü bir 11.sınıf konusuna ayırsam. Mesela 11.sınıf biyolojinin ilk konusu sinir sistemi. Önce konu anlatım videosu izleyeceğim sonrada test çözeceğim. Bu şekilde yaz tatilinin tamamında bütün 11.sınıf konularını tekrar etmiş olsam. 12.sınıfta ve sınav yaklaştığında aklımda kalırlar mı?
    Yani 11.sınıf konularına ve TYT Matematiğe yazın nasıl çalışmalıyım, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

• Knka bi gazi olmadan çıkabilirsek 25 gün sonra sana yardımcı olmak isterim
  • Öncelikle o dediğin 11in 2.dönem konuları seneye çıkacak.31 Ağustos'ta telafi eğitimi başlayacak devlet okullarında.Telafi olacağı için seneye çıkacak.Sistemler için senin biyolojinden dinleyip not alıp sb'den çözebilirsin.11 tekrar et yaz tatilinde ve dil bilgisi geo çalış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternet-Explorer kullanıcısına yanıt
    Baya hızlısınız hocam 6 ay sonra diyeceğinizi beklemiştim
    Nicke gönderme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2021 KONULARI NASIL OLUCAK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.