Şimdi Ara

Yırtık Olmak Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasıldır? İtici mi görünür,yoksa sevimli mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yırtık Olmak: Anlamı ve Belirtileri

"Yırtık" terimi, sosyal normları ve beklentileri ihlal eden, isyankar bir bireyi tanımlamak için kullanılır. "Yırtık" insanların genellikle belirgin bir bireysellik ve bağımsızlık duygusu vardır.

Yırtık olmak, bireylerin kendilerini toplumdan ayırmak için benimsedikleri bir yaşam biçimidir. Genellikle aşağıdaki davranış ve özelliklerle karakterize edilir:

• Okuldan ayrılma: Yırtıklar genellikle geleneksel eğitim sistemine uymaz ve resmi eğitimden kaçınmayı tercih ederler.
    • Kuralsız yaşam tarzı: Yırtıklar genellikle bağımsız ve kurallara uymayan bir yaşam tarzı sürerler. Sorumluluklardan kaçınabilir ve toplumsal beklentileri reddedebilirler.
    • Alternatif moda ve görünüm: Yırtıklar, genellikle onları toplumdan ayıran benzersiz bir moda ve görünüm tarzına sahiptir. Bu, dövmeler, piercingler ve alışılmadık saç renklerini içerebilir.
    • İsyankar tutum: Yırtıklar genellikle isyankar bir tutuma sahiptir ve otoriteye karşı çıkarlar. Toplumsal kuralları ve düzenlemeleri sorgulayabilirler.

"Yırtık olmak" için belirli bir yol yoktur, ancak bu yaşam tarzını benimseyen bireyler genellikle benzer özelliklere sahiptir. Toplumun normlarına meydan okuma, bireyselliklerini ifade etme ve kendi yolunda yaşama arzusuyla hareket ederler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hatta Ekşisözlük'ten alıntı:

her b**a maydonaz olmaya esdeger birseydir. yirtik kisi, utanmaz olur. her ortama utanmadan çekinmeden girer. hiçbirseyi düsünmez. "banane lan" der geçer. kimseyi iplemez. her türlü agiz kavgasina gelir. ama yine de yüzsüzlük yapip o ortamdan ayrilmaz.
    hiç tanimadigi biriyle bile hemen o anda canimli, cicimli konusmaya baslar. ilginç insanlardir yani.
    sanirim bu tür insanlar ya kendilerine fazlaca güvendiklerinden, yada bir takim kompleksleri yüzünden böyle olmaktadirlar.
  • katılıyorum. yırtık - fırlama tip insanlar yüzsüzdür, yemek yiyorsan ve onu davet etmesen bile tabakta ne var ne yoksa süpürür aynı şekilde evine davet etmesen bile çatkapı gelir müsaitmisin diye sormadan kendi evi gibi içeri dalar dolaptan istediğini alır yer içer... yavşaklık dizboyudur, kanka, kardeşim vs.. kısacası en sevmediğim sevimsiz ve itici yaratıklardır.
  • Hiç Sevmem Uyanık olan Uyanık geçinen insanlardan hiç hazetmem yırtık olmaktan bashettiğin kendine güvense ona diyecek bir şeyim yok ama birisiyle çok ağır küfür edip çıkarları varsa yine aynı kişiyle 1 saat sonra canımlı cicimli konuşanlarsa böyle birisi arkadaşım olamaz sevgilim hiç olamaz karaktersizlik gibi bir şey bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

katılıyorum. yırtık - fırlama tip insanlar yüzsüzdür, yemek yiyorsan ve onu davet etmesen bile tabakta ne var ne yoksa süpürür aynı şekilde evine davet etmesen bile çatkapı gelir müsaitmisin diye sormadan kendi evi gibi içeri dalar dolaptan istediğini alır yer içer... yavşaklık dizboyudur, kanka, kardeşim vs.. kısacası en sevmediğim sevimsiz ve itici yaratıklardır.

+1234562222269854
  • hep biraz daha yırtık olmak istemişimdir. mesela böyle :
    quote:

her ortama utanmadan çekinmeden girer. hiçbirseyi düsünmez. "banane lan" der geçer. kimseyi iplemez.
    yırtık olmak gerekir. ama
    quote:

katılıyorum. yırtık - fırlama tip insanlar yüzsüzdür, yemek yiyorsan ve onu davet etmesen bile tabakta ne var ne yoksa süpürür aynı şekilde evine davet etmesen bile çatkapı gelir müsaitmisin diye sormadan kendi evi gibi içeri dalar dolaptan istediğini alır yer içer... yavşaklık dizboyudur, kanka, kardeşim vs.. kısacası en sevmediğim sevimsiz ve itici yaratıklardır.

bu kadar değil elbette.
  • yüzsüs insanları yüzzüs yapan bizlerizdir öle uyanık adamlar felan safların yanında uyanıkdır ağzın kelime yapacak kardeşim yırtıklığı dikikliği beni ilgilendirmez benim bir felsefem vardır uyanıklardan birilerini sövüşlemeye çalışan insanları ben sövüşlemeye çalışırım devamlı veren iyi niyetli safça insanları böle insanların yanında herzaman kayırırm herşeyimi paylaşırım saflığın iyi bişe olmadığını dile getirirm felan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkeklerin %90 ı yırtıkları sevmez çünkü yırtıklar çok kolay kız tavlar,onlar için bir kızla konuşmak sorun değildir biri olmazsa diğeri olur,sonunda boş gezmezler..Yırtık ol hayatını yaşa derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

erkeklerin %90 ı yırtıkları sevmez çünkü yırtıklar çok kolay kız tavlar,onlar için bir kızla konuşmak sorun değildir biri olmazsa diğeri olur,sonunda boş gezmezler..Yırtık ol hayatını yaşa derim..

O tipler anca kendi gibilerini ayarlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.