Şimdi Ara

Yine Yeni Yeniden FLUSHA (:

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canlı yayın esnasında çekilen bugünkü fnatic - nip maçından videolar:

https://embed.gyazo.com/afe92558a8e94f23602469083788680b.mp4

https://www.livecap.tv/t/esl_csgo/uPeUIdXPYaU 18. saniyede.

Bu videolarda bug oluşmuş diyenler için orjinal maç demosundan çekilen görüntüler:

https://www.youtube.com/watch?v=0qzfaJYHdhM&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=1edyTZbsdU8

Neden bu adamın aimi sürekli duvar arkasındakilere kitleniyor? Bunların hepsi tesadüf mü? Bug mı? Şans mı? Neden olofmeister, get_right vs gibi oyuncuların değilde hep flusha'nın aimi kitleniyor? Mouse lift mi Yoksa biz silverlar anlayamaz mıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arvydas sabonis -- 3 Mart 2016; 1:41:13 >

• tesadüf, bug, şans falan değil. bildiğin trollüyo senin gibileri. maçtan sonra hltv forumunu okuyup fena eğleniyodur :D :D :D
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Troll fln değil. Çoğu kişi Flusha'nın hile olduğunu ama Valve'nin bilerek banlamadığını düşünüyor. Aç youtube'da izle hak verirsin sen de. Koskoca adamlar turnuvada hack kullanamaz saçmalamayın fln mantığı da yok. KQLY VAC ban yedi. Adam kendi takımına major'da şampiyonluk getirmişti son turda efsane bir jump shot atarak Pasha'ya. Demek ki hile yapılabiliyor Major turnuvalarda da. Flusha'nın bu kaçıncı vukuatı bilmiyorum ama hepsi de şans olamaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

tesadüf, bug, şans falan değil. bildiğin trollüyo senin gibileri. maçtan sonra hltv forumunu okuyup fena eğleniyodur :D :D :D

Benim gibileri aşağılarken keşke az beynini kullanaydın global karşim (: Bak troll budur:https://www.youtube.com/watch?v=DdnnHZnccko

Hadi üstte attıklarıma troll dedin beni aşağıladın yerin dibine soktun. Bunu açıkla bi hele ama eğer mantıklı bir argüman sunabileceksen:https://www.youtube.com/watch?v=C_rUvnuOWBc

2. attığım videoyu iyi izle eğer ingilizce biliyorsan videoda anlatılanları anlarsın. Bu videoyu yapan kişi kim eğer bilmiyorsan söyleyeyim; hani piyasada dolanan 'private hacks' denen çok gizli pahalı hileler varya onu yapan 2 ünlü coderdan biri. Diğeri supex0. Hah işte ko1n gibi bir hile üreticisi bile bu andan sonra kalkıpta video yapıyor. Bu da troll sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arvydas sabonis -- 3 Mart 2016; 2:42:59 >

• arvydas sabonis kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam, troll diyorsunuz da, trollerken nasıl oluyor da kafaya aim alabiliyor? İlk videodakine trol denilir, sese ya da infoya göre fake atıyor izleyenlere evet. Ben bunların tesadüf olduğuna inanmıyorum, aimi duvarın arkasındakine çevirebilirsin tamam da, kafaya kilitlemek nedir abi, 1 olur 2 olur, ama bir yandan da valvenin izin verebileceğine ihtimal veremiyorum ya da vermek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unallsahinn kullanıcısına yanıt
    hocam rankın ne bilmiyorum ama bi rankın ustundeki insanlar map içinde gezerken bile hs hizasında gezer bu yuzden prefire yapman daha kolay olur heryeri veya hazırlıksız yakalanmazsın bir cornerı dönerken.
    Maçları izlediniz mi bilmiyorum ama krimz bugun d2 pitte bi prefire yaptı hs hizasında gezmezsen onu yapamazsınız.hatta onu dunyada cok az adam yapar.

d2de krimz ctden geldi pite prefire yaptı adam öldü pitte duran adamın kafasının olucagı yeri bilerek cıkıyo adamlar.

bu adamlar hacker değil bu adamlar pro.Bir çok steamerda vac ban yiyen fransızdan sonra kimsenin lan'da hack açamicagını afedersiniz yemiyeceğini söyledi ama online derseniz hack acan bir sürü pro oldugunu dusunuyorum.

Onliner olan insanların hepsinden supheliyim acıkcası. 30-40 vuran online macta adam nasıl oluyoda landa 10-15 vuruyo anlamıyorum.
  • Genele cevap vericek olursam flusha trolldür hacker değildir.Son 1 yıl için en azından bunu söylüyorum önceki yıllarda flushayı hackle suclayan bir sürü proda oldu ama suanda hile yaptıgını dusunmuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 - KQLY nin turnuvalarda hile açtığına dair bir kanıt yok.
    2 - Bu turnuva (IEM katowice) major olmadığı için valvenin fnatic in hile açmasına göz yumması diye bir şeyden bahsedilemez çünkü işin içinde valve yok.
    3 - cache de envyus maçındaki troll flick bunun birebir aynısı. tek fark onda B toxic e koşan adamın sesine doğru sıkıyor bunda önceden gördüğü için maine doğru flick yapıyor infernoda.
    4 - ikisinde de cross çok yakın ama tam kafada değil. zaten iyi bir oyuncu kafa yüksekliğini adı gibi bildiği için cross dikeyde tam kafa hizasında. ama yatayda tam kafa üstünde değil.
  • beyler siz fazla iyi niyetlisiniz sanırım. flusha'nın envyus'a karşı yapmış olduğu şeyin nesi troll allah aşkına böyle troll mü olur? sabit duran aim neden bir anda öyle bir tepki verir? hadi onu geçtim aimini duvardan çekmeye çalışırken aim tekrardan sola doğru kayıyor bu nasıl troll yahu?flusha önceden bu kadar popüler bir oyuncu değilken yine bir sürü şüpheli hareketinin olduğu videosu var internette onlarda mı troll?ben sizin trolldür mantığınızı anlayabilmiş değilim. ayrıca aimlock illa kafaya kitlenir diye birşeyde yok,ona bile en ince şekilde ayar çekebiliyorlar.

bundan yaklaşık 1,5 sene önce flusha facebook hesabından uzun bir yazı yazmıştı ben hile yapmıyorum düşük sens oynuyorum sıkça mouse lift yapıyorum falan filan diye bi ton şey yazmıştı. troll adam kalkıp upuzun açıklama mı yazar? bugün yapmış olduğu videoyu şimdi gördüm yavaşlatılmış olan versiyonda aim hareketiyle duvarın arkasındaki oyuncunun hareketi tamamen aynı şekilde ilerliyor.o kadar pro oyuncu varken neden hep bunlar flusha'ya ait oluyor?ben bu kadarının tesadüf olmadığını düşünüyorum birçok kişi gibi.

kqly'nin turnuvalarda hile açtığına dair tabi kanıt olmaz adam o zaman yakalanmadığına göre nasıl kanıtlayacaksın ki? kqly tutupta bunu mm oynarken açmadı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punisher99 -- 3 Mart 2016; 4:46:17 >

• Hatırladığım kadarıyla o yazıda hile yapmıyorum diye bile bi ibare bulunmuyordu. Söylediği sadece "ben hiç ban yemedim" olmuştu.

edit: Dediğim gibi asıl yazıda hile yapmıyorum diye bi şey yok sadece hile suçundan herhangi bi turnuvadan ban yemedim veya diskalifiye olmadım diyor. Sonradan facebookta yorum yapanlara cevap vererek "Ben hiç hile yapmadım, asla da yapmıycam" falan demiş.http://www.hltv.org/news/13749-flusha-theres-no-more-enjoyment

KQLY olayına kadar kesinlikle temiz değildi bence. Kioshima gibi tipler de buna dahil. Hatırlarsınız Kioshima inventory'sini nasıl da jet hızıyla boşaltmıştı.
    Kaldı ki zaten hile yapacak kadar şahsiyetsiz birinin bunu itiraf etmesini beklemek çok da mantıklı değil hele ki kanıtlanamamışken.

Bu konudaki videolar da baya baya şüpheli. Videolarda frame kaybı falan olduğuna inanmıyorum.

KQLY'nin turnuvalarda hile açtığına dair kanıt yok diyen olmuş. Bunu diyen arkadaş turnuvada açmayan adam pug'da niye açsın diye kendine bi sorabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1nJo -- 3 Mart 2016; 5:33:27 >

• k1nJo kullanıcısına yanıt
    senin bahsettiğin KQLY nin arkadaşı area nickli şahıs. youtube da 'hstory' diye arat ne olduğunu görürsün. o açıklamayı yaptıktan 4 ay sonra da vac yedi zaten.

flusha ise 2014 kasımdaki pro oyuncu vac dalgasında, ''hayatımda hiç bir olayda ahlaksızca olanı yapmadım, adillikten yana oldum. dijital veya değil, hiç bir oyunda hile yapmadım ve yapmayacağım'' demişti.
  • k1nJo kullanıcısına yanıt
    ben farklı tarzda oynuyorum ve maç anında çok fazla mouse lift yapıyorum diyor yazının bir bölümünde hakkındaki videolar için. yani şüpheli olan hareketlerini bu şekilde açıklamaya çalışıyor. sonradan da dediğin gibi hile yapmadım ve asla yapmayacağım diye cevap veriyor. benimde aklıma yarım yamalak kalmıştı yazı ama bu bölümü hatırlıyordum o yüzden yazdım o şekilde. sonuçta troll yapan bir oyuncu hile konusuna da değinmez, kendisine hileci diyenler içinde bu açıklamayı yapmaz bunu anlatmak istedim aslında.

senin de dediğin gibi çok fazla kişi bu adamın temiz olduğunu düşünmüyor ve her yeni turnuvada farklı bir vac momentı ortaya çıkıyor. ben kimsenin çıkıpta bu adam oynamayı bilmiyor dediğini görmedim. elbette flushanın oynadığı seviye, oyun bilgisi, yeteneği falan bizlerle kıyaslanmayacak seviyede ama pro arenada aimine katkı sağlayacak %20-25'lik bir dış yardım ona çok büyük avantajlar sağlar ki bir üstte yazdığım mesajda dediğim gibi bu tür hacklerin farklı farklı seviyeleri var. yani kimse % 100 kitlenen bir aimbottan bahsetmiyor zaten o yüzden private hacks deniyor.sıradan insanların bir takım kimselerle bağlantıları olmadan bulabileceği ve hiçbir güvenlik önlemi almadan kullanacağı şeyler değil.

bu arada videolarda frame kaybı yok orjinal 128 tick demosundan alınmış. o frame atlama yalnızca canlı yayından kaynaklı video için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punisher99 -- 3 Mart 2016; 5:49:07 >

• LAN turnuvalarında nasıl hile açsınlar hocam aklınız mantığınız nasıl eriyor anlamıyorum.Adam tertemiz efsane oyuncu 2014 yılında 2. Oldu bu sene de 5.Hack olduğunu düşünen varsa bence ağır silverdır.

• Bu adama hile diyenler oyunu silse iyi olur oyunda boşuna kalabalik yapmasinlar.Bide saniyelik video örnek gostermis tam komedisiniz

• murazorofangmar M kullanıcısına yanıt
    Yazilim isinden anladigimiz icin aklimiz ve mantigimiz eriyor.
    Flusha'dan süphelenmeyen varsa agir fanboydur.
  • Gençler, turnuvada ve hatta LANda çok rahat hile yapılabilir. Ortalama bir yazılımcı bile, mouse driverlarının içersinne hileyi yerleştirebilir. Sonra mouse u sen daha takarken hile çalışır, belki sonra klavyeden belli kombinasyona basınca da aktif olur. Bu kadar basit.

Genelde bu tip durumlar için söylem vardır, yakalanana kadar masumdur diye, yani kendisi VAC yiyene kadar, ya da kişisel olarak hile yaptığını biz görene kadar masumdur. Ancak 10 senenin üzerinde CS geçmişim olarak videolara baktığımda, 1-2 olur derim, zira herkese denk gelir böyle şeyler, hatta bir keresinde odaya kardeşim girdi diye korkmuş, yanlışlıkla deli bir flick atmıştım, olur böyle şeyler. Ancak çok abidik bir yere nişan alırken (kafa ya da ayak hizesı önemi yok) 30 derece sola dönüp, alakasız yerden duvarın arkasındaki adamın kafasına nişan alıyorsa, ve yeniden mouse u uzaklaştırınca, adamı hala takip ediyorsa bu bir sorundur.

Karar mercii ben olsam, kesin bu herifi incelerdim, zira Steam, işletim sistemine "low" level olarak yüklenir, yani adamlar senin yaptığın herşeyi görebilme lüksüne sahipler, VAC ekibine bu bilgiler gönderiliyor mu bilmiyorum, ama bir hilelin çalışma prensibi özünde oldukça kolay, inputları ve ramı karşılaştırsalar bile o seviyedeki yazılımcılar kolayca bulabilirler. Bunu hile üretici firmaların kendi açıklamalarında bile görebilirsiniz. Çoğu 32 bit olarak yazılır (ben 64 görmedim belki vardır) ve 32 ise bulunması çok kolaydır.

Flusha da dediğimiz gibi, VAC yiyene kadar masumdur.

• hile savunucular dolusmus yine:D hala flushanin hile kullanmadigini savunabilenler var mi ya. keske bunlar f0rest gtr xizt neo guardiana falan da olsa biz de rahatlasak. ama onun yerine 2 senede dunyanin en iyi playerlarindan biri olmus flushaya denk geliyor. cok sanssiz gercekten :(

• komiksiniz gerçekten.

git kendi maçlarını izle, indir izle. kaç defa duvar arkasındaki adamların kafalarına aim aldığını kendin bile sayamayacaksın. neticede x ışınları açık izliyorsunuz maçları ve bu adamların aim aldıkları-alacakları yerleri tartışmak dünyanın en saçma şeyi olur.

bu saçmalıkları geçip maçlardan keyif almaya bakın. evet hile var ama koskoca fnatic yeniliyor değil mi? dün 2 maçta flusha çok kötüydü ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 3 Mart 2016; 10:15:15 >
  • Kimsenin fanı değilim, yazılımsal olarak yapılamaz/edilemez diye bir iddiam yok.
    Ben hile kullandığını düşünmüyorum.
    Siz flusha hile kullanıyor dediğinizde kazandıkları 3 büyük turnuva anlamsız kalır. Bu turnuvaları ve her türlü yazılımsal donanımsal bilgiyi tekrar gözden geçirmişlerdir.
    Ellerinde KQLY gibi bir örnek varken üstelik kesinlikle inceleme yapmışlardır.
    Bu oyuncular o turnuvaları kazanabildiğine göre dünyanın en iyi oyuncuları arasındadırlar.
    Bu kadar büyük ve yetenekli oyuncuların hile yapmaya çalıştıklarını düşünmüyorum. Kendi fikrimdir, kimseyi savunduğum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 3 Mart 2016; 10:36:48 >
  • %100 hile ama işte banlanmama sebebi gaben ile anne tarafından akraba olması :'(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.