Şimdi Ara

Yine Vatan Yine %25 (Anlaşmalı tüm kartlara 12 taksitte geçerli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
4.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BernaGs2

quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

quote:

Orijinalden alıntı: BernaGs2

quote:

Bu HTC one V ne ara fiyatı düştü ya? 659 lira olmuş. Ace 2 729 tl. Bi Sony'lerde fiyat oynamıyor. Xperia U da oynamıştı tek o da gayet normaldi o telefona. Bir de P düşmüştü alınabilir seviyeye. Bi benim aldığım Sola düşmüyor hiç

Tabi HTC Wp ler için, Samsung yeni 800-1000 tl lik cihazları için, Sony de her ay yeni bir amiralini değiştirmek için çabalıyor.

xperia p mi htc sensation xe mi

Sony kullanıcısı olarak Xperia P derim. Hatta bendeki Xperia Sola'ya kıyasla aradaki farka değer derim. Ben o farkı da katamadıgım için Sola aldım mecburen. Htc de iyi ama XE ye bi bakayım ona göre değerlendirip tekrar yorum atarım

Edit : PM atıldı

pm gelmedi malesefe

Konuya yazdım '

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünkü sdd olayından sonra düştü göözümden. Kartada iade istememe rağmen yapılmış.

• Arkadaşlar Vatan Bilgisayar bir basın açıklaması yaptı az önce. Buna göre;

Fiyatlarda ki %25 indirim ibaresi, aslında tamamen duyuruları basan matbaada ki grafikerin halt yemesiymiş. İşin aslı %25 indirim değil bindirim olacakmış.

İkinci olarak tüm kartlara taksit deyip Cardfinans ve Adios vb bazı kartların kampanyaya dahil olmamasını ise firma basın sözcüsü, " Cardfinans mı? O da ne? Daha önce hiç duymadık.Vallahi bu kartların Türkiye'de hizmet verdiğini bilmiyorduk. Madem bir yanlış yaptık bir sonraki kampanya da bunları da dahil edeceğimizden emin olabilirsiniz. Hatanın neresinden dönsek kardır. Biz de müşteri emme-nuniyeti ayy pardon memnuniyeti herşeyden önce ama paradan sonra gelir." Dedi..demiş..

Yalandan kim ölmüş ki

• quote:

Orijinalden alıntı: thecreep

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar bir basın açıklaması yaptı az önce. Buna göre;

Fiyatlarda ki %25 indirim ibaresi, aslında tamamen duyuruları basan matbaada ki grafikerin halt yemesiymiş. İşin aslı %25 indirim değil bindirim olacakmış.

İkinci olarak tüm kartlara taksit deyip Cardfinans ve Adios vb bazı kartların kampanyaya dahil olmamasını ise firma basın sözcüsü, " Cardfinans mı? O da ne? Daha önce hiç duymadık.Vallahi bu kartların Türkiye'de hizmet verdiğini bilmiyorduk. Madem bir yanlış yaptık bir sonraki kampanya da bunları da dahil edeceğimizden emin olabilirsiniz. Hatanın neresinden dönsek kardır. Biz de müşteri emme-nuniyeti ayy pardon memnuniyeti herşeyden önce ama paradan sonra gelir." Dedi..demiş..

Yalandan kim ölmüş ki

Boşa elini yormuşsun. Adamlar anlaşmalı tüm kartlar diye yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutgul

Bundan sonra gerçekten %25 indirim olsa bile Vatan Bilgisayar'dan almam.
    Bakınız: Intel 240GB 335 Serisi SATA 3.0 SSD 247 TL YANIYOOOOOR
    Enayi yerine konmaktan ben bıktım.
    Ya siz?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

quote:

Orijinalden alıntı: thecreep

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar bir basın açıklaması yaptı az önce. Buna göre;

Yalandan kim ölmüş ki

Alıntıları Göster

Yazımdaki mizahı görmediysen + akıllı telefonunun minik ekranından bana cevap yazarken senin elin daha çok ve boşa yorulmuştur.. :)

• Orijinalden alıntı: thecreep

Yazımdaki mizahı görmediysen + akıllı telefonunun minik ekranından bana cevap yazarken senin elin daha çok ve boşa yorulmuştur.. :)

Öhm ufak ama işlevli neyse ekranın ebatına bakmıyor yazı yazabilmek. Keza yapmaya çalıştığın mizahı herkes algılalayabilecek düzeye sahip. Eleştirinin mizah yönü. Bilakis ben eleştirine yönelik cevap verdim, içeriğine değil. Şimdi cümleleri tek tek ögesine ayırıp açıklama yapmaya lüzum duymuyorum. Malum 3.7 inçlik ufak bir ekrana sahibim.
    Ayrıca ne 15,6 ne de 18,5 bir ekranda da yapmam bunu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 22 Şubat 2013; 15:23:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boss06

http://www.vatanbilgisayar.com/kulaklik-ve-mikrofonlar/creative-sb-tactic-alpha-creative-sb-tactic-3d-alpha-oyun-kulakligi/productdetails.aspx?I_ID=54814 şu kulaklığı alacaktım sadece internete özel galiba ben kredi kartı kullanmıyorum nakit alacam alamıcam ama galiba.

Haftasonu mağazada da olacak ama nakitte geçerli olacak mı bilmiyorum

Edit : Havale ödemesinde de geçerli imiş.

Hafta sonu %25 indirimi magazadan nakit odemelerde de gecerli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cardfinans'a taksit yok olmadı böyle vatan.
  • Yıllardır güvenle alışveriş yaptığım vatan TATATATAAANNNN tarafından SSD siparişi iptal edilen mağdurlar grubuna dahil oldum. Vakit bulunca tüketici mahkemesine gidiyorum bakalım noolcak..

Yakışmadı tatataaannnn...
  • VATAN İNDİRİM HİKAYESİNE İNANMAYIN LÜTFEN..
    BİR TANE ÜRÜN OLSUN Kİ PİYASADAN HARBİDEN % 25 UYGUN SATILAN..
    ATIYORUM iPHONE 5 2160 tl ..zaten bu fiyat heryerde böyle.. cihazın resmi fiyatı 2150 tl heryerde..
    devlet bu tür aldatıcı reklam ve indirimlere el atmalı bence.. her ürünün özellikle cep telfonlarının resmi fiyatı belli.. indirim o fiyattan yapılsın.. ama adamlar % 30 bindirim % 25 indirim mantığı güdüyolar.. bizde bal gibi yiyoz
  • anti vatancılar başmış yine konuyugerçi alt başlıkta ssd vakası yaşadıkları içinde hak da vermiyor degilim.
    vatan konuları indirimden çok şikayet köşesine dönüyor bir başlık açsalarda içlerini döksler her başlıga yazmaktan bıkmayacaklar gibi.
  • SSD olayının böyle olacağını tahmin ediyordum zaten. %25 indirim OEM ürünlerinde işe yarıyor ama. Ram fiyatları çok uçuk olsa da ekran kartları bence piyasadan ucuz.

Edit: Şimdi OEM ürünlerine baktım da fiyatları normal fiyatları şişirmişler indirimli fiyat da yükselmiş haliyle. Keşke sadece bugün değil her hafta sonu World'de de %25 indirim olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 22 Şubat 2013; 17:13:05 >
  • Jabra Clipper 88 lira ki lu an bulabildiğim en düşük fiyat. O kadar da haksızlık etmeyin.
  • Hocam acil cevaplarsanız sevinirim monitör siparişi vereceğim geçen hafta %25 de 375 di şimdi 380 olmuş ancak bu indirim haftasonu internette devam ediyormu yoksa sadece cuma saat 00:00 a kadarmı acil bugün almam gerekli ozaman.
  • indirimde diye 120 liraya aldığım kulaklık 70 lira olmuş. nasıl işse
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

Hocam acil cevaplarsanız sevinirim monitör siparişi vereceğim geçen hafta %25 de 375 di şimdi 380 olmuş ancak bu indirim haftasonu internette devam ediyormu yoksa sadece cuma saat 00:00 a kadarmı acil bugün almam gerekli ozaman.

Yerinde olsam sabredip mağaza kampanyası olunca mağazadan alırım. Ölü piksel çıkarsa uğraşırsın. Mağazadan test ettirip alsan daha iyi, hem kargo ücreti de ödememiş olursun.
  • Orijinalden alıntı: thecreep

• vatan kaka, teknosa tukaka, gold üüüüü, darty eeeeee, media mark dandik, hangisi iyi be kardeşim allah aşkına hepsinin kendine has müşteri potansiyeli var, örneğin ben darty'den telefon aldım, telefon serviste ancak hemen yerine kullanmak için telefon verdiler, hizmet böyle olur, hepsinin kendine göre artıları var, peşin hükümlü olmayın, gün olur hesaplı gelir beğenmediğin yerden ürün alırsın,
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

Hocam acil cevaplarsanız sevinirim monitör siparişi vereceğim geçen hafta %25 de 375 di şimdi 380 olmuş ancak bu indirim haftasonu internette devam ediyormu yoksa sadece cuma saat 00:00 a kadarmı acil bugün almam gerekli ozaman.

Yerinde olsam sabredip mağaza kampanyası olunca mağazadan alırım. Ölü piksel çıkarsa uğraşırsın. Mağazadan test ettirip alsan daha iyi, hem kargo ücreti de ödememiş olursun.

yaşadığım yerde vatan yok olsa öyle alırım zaten gold teknosa bimeks var ancak onlarda 450 500 lira hele teknosa sorduğum soruyyu cevaplarsanız sevinirm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.