Şimdi Ara

Yine sezon sunana yaklastik,yine dususe gectik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupadan elendik,liderligi verdik,ziraat kupasindan elendik.Neden su ligin sonu boyle oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Liderliği ne zaman verdiniz ?
  • İllaki düşüş yaşanır her takım düşüş yaşar. Önemli olan toparlanmak

• quote:

Orijinalden alıntı: SCARF4CE

(bknz: bjk'de şampiyonluk görmüş futbolcu olmaması)

Ciddimi yazdın bunu?

• bence hepiniz paranoyaklaştınız
  • Bilicten sebep sanıyodum ama değilmiş bilic döktürüyor biz yine düşüşteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezquero33

Bilicten sebep sanıyodum ama değilmiş bilic döktürüyor biz yine düşüşteyiz

2 maçta hemen dibe vuruyorsunuz ya. Gerçekten söylenecek söz yok.

Türkiye'de büyük takım çalıştırıyor isen en fazla 2 sene tahammül ederler. Şampiyon oldun oldun.

Şampiyon olmakta çok kolay değil. Lobisi hakemleri saha dışı etkenleri var.

Ki son haftalara kadar şampiyonluğa oynadı yine takım. Antep maçı malum ince ince kıydılar yine.

İngiltere öyle mi? Dert yok stres yok. Şampiyon ol diyen yok.

Çık keyif ver. Bu rahatlık ile 49 puan topladı Bilic.

Ve de hocanın en önemli özelliği deli gibi basan ısıran orta sahasıydı. Şimdi orta sahada bizi ısırıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma-17

Avrupadan elendik,liderligi verdik,ziraat kupasindan elendik.Neden su ligin sonu boyle oluyor?

Henüz ligin sonu değil, liderliği de vermedik 1 maç eksiğimiz var sadece
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    2 maç değil,sorunun nerde oldugunu gormek için üst duzey taktik bilgisine gerek yok atiba ve oguzhana azicik bile baski yapilsa takim hiçbir sey yapamiyor. Açık oynayan,basmayan takimlara 4 atmakla iyi futbol oynadigimizi zannetmeyin. Bizim son 3 sampiyonlugumuz defansif hocalarla oldu,20 senede ofansif oynatan hicbir hoca ile hicbir basari yakalayamadik yine aynisi oluyor defansif oynatan bir hoca gelmedigi surece sampiyon olamayiz,anadolu takimlarina bir sekilde 1 tanede olsa gol atarsin,onemli olan yememek

• Uefa gruplardan çıkamamak tam fiyasko

• Şu an düşüş içerisindeyiz. Ama toparlanırsak kalan 12 maçı kazanmak imkansız değil. Moralinizi bozmayın umutlu olun arkadaşlar
  • Beklerin yuzunden dususe gectik ozi atiba ikiside olmayinca gol atamiyoruz. Hele ozi atibanin yaninda olmasi tam fiyasko senol hocanin gormesi lazim ama israrla orda oynatiyor. Eee beklerde ofansa cikmayinca ileride sap gibi kaliyoruz. Adamlar hem pres yapiyor hem 11 kisi defans yapiyor. Sen ilerde gomez q17 sosa kaliyosun ozi ortadan gelemiyor. Mac ixinde gelirsr gol atiyoruz. Atibaninda son senesi bana gore yada 1 sene daha oynar ama oraya ne veli ne necip olmaz duzgun biri lazim atibanin az daha ofansa katki veren turu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozet bu taktikle devam edersek benim hic umudum yok. Takimlar artik yerlerini garanti altina alma pesinde. Buyuklere yenilmeyeyim yeter diyip 11 kisi defans yapiyolar. Ben sanpiyonluga inanmiyorum artik. Acamiyoruz kilidi bir turlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beck ve kanatların etkili olması lazım.
    Bizim bekler hücum yönünde zayıf olduğuna göre iş kanatlara kalıyor.
    Bence hoca Kerim-Q17 denemeli. Çizgiye inip altıpas üzerine atılan toplarla açmalıyız oyunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.